Tarihi Galata Köprüsü'nün kayıp 4 parçasının işlevlerini yitirdiği için hurda olarak Makine Kimya Endüstrisi'ne satıldığı ortaya çıktı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
Gezi zekali Nihat:
Köprü kaybolur mu diye dalga geçen Show radyoda Nihat diye bir gezi zekalı var buda ona kapak olsun. . . beyini çalışmayanları radyoda programcı yapıyorlar gezi zekalıların beyinleri ilim irfan ile dolmasın diye. . . 61Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)