Ankara'nın Keçiören Belediyesi, çevreye duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla 'Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması' düzenledi. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu, 653 kilogram pil toplayarak birinci oldu ve öğrencilere spor ekipmanları hediye edildi.
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, insanların sabah akşam katledildiğini ve ilerici dünyanın sessiz kaldığını belirtti. Ayrıca Atalay, taşeron meselesi ve becayiş sorununa da değinerek, birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy ise sendikal örgütlenme ve Gazze'deki duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.
Ege Üniversitesi Hastanesi'nde çalışan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası (Sağlık-İş) İzmir Şubesi üyeleri, toplu iş sözleşmesinden kaynaklı geriye dönük alacaklarının ödenmesi için yarım gün iş bırakma eylemi yaptı. Sağlık çalışanları, hem hastane yönetimine hem de Hazine ve Maliye Bakanlığı'na taleplerini dile getirdi. Sağlık-İş Sendikası İzmir Şubesi'ne üye işçiler, Ege Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği önünde bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. İşçiler, alacaklarının ödenmesini ve emeklerinin karşılığını istediklerini belirtti. Eyleme SES İzmir Şubesi de destek verdi. Sağlıkçılar, yarın da tam gün eylem yapacak.
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası (Sağlık-İş) İzmir Şubesi üyeleri, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde toplu iş sözleşmesinden kaynaklı geriye dönük alacaklarının ödenmesi için eylem düzenledi. Sendika yetkilileri, görüşme taleplerine yanıt alamazlarsa iş bırakacaklarını açıkladı.
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası, Ramazan Bayramı nedeniyle sağlık çalışanları ile bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Başkan Fırat Kaya, Fırat Üniversitesi Hastanesinde çalışan sağlık personeli ile bayramlaştı ve sağlık çalışanlarının pandemi ve deprem gibi zorlu şartlar altında da görevlerinin başında olduğunu vurguladı.
Düzce Üniversitesi ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Erzurum şubesi olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası (Sağlık-İş) Bölge ve İl Başkanı Ergün Deniz, Yakutiye İlçe Başkanı Ahmet Yavilioğlu ve hastane temsilcileri ile birlikte Şehir Hastanesi yetkililerini ziyaret etti.
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
- Sağlık çalışanları hak arayışında Taleplerinin karşılanması için rektörlüğe yürüdüler Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası(Sağlık-İş) Samsun Şubesi üyeleri taleplerinin karşılanması için rektörlüğe yürüyüş düzenledi.
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Samsun Şubesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) arasında yapılan toplu görüşmelerden sonuç çıkmaması üzerine işçiler eylem yaptı.
Sağlık çalışanları talepleri için rektörlüğe yürüdü Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası(Sağlık-İş) Samsun Şubesi üyeleri taleplerinin karşılanması için rektörlüğe yürüyüş düzenledi.
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası(Sağlık-İş) Samsun Şubesi üyeleri taleplerinin karşılanması için rektörlüğe yürüyüş düzenledi.
Türk İş sendikasına bağlı 14 şube başkanı Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Erzurum Şubesi Başkanlığına seçilen Ergun Deniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Üniversite ile sendika arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinden sonuç çıkmayınca işçiler meydanda eylem yaptı.
Düzce Üniversitesi (DÜ) ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasında karşılıklı iyi niyeti ve güveni artırmak, düzenli ve verimli çalışmaya katkı sağlamak amacıyla toplu iş sözleşmesi imzalandığı bildirildi.
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy, "Ücretlerle ilgili yapılacak yanlış uygulamaların karşısında olacağız ve işçilerimizin yol paraları ödenmezse biz bunu hukuk zeminine taşıyacağız." dedi.
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Balıkesir İl Başkanlığı Balıkesir'deki üyelerin toplu iş sözleşmesini Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü'nde imzalarken; ülke genelinde ilk kez bir Üniversite hastanesi ile toplu sözleşme imzalayarak büyük bir başarıya imza attı.
DİYARBAKIR Dicle Üniversitesi Hastaneleri'nde görevli sağlık çalışanları, meslektaşlarına yönelik şiddeti düzenledikleri basın açıklamasıyla kınadı.
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkan Hakan Toy, sağlık çalışanlara yönelik şiddete tepki göstererek, "Bizim bu şiddeti kaldıracak gücümüz ve sabrımız kalmadı.
Yaklaşık 20 yıllık sendika geçmişi olan Ahmet Doğruyol ve ekip arkadaşları, Birlik Sağlık-Sen adında yeni bir sendika kurdu.
Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Gıyasettin Ucaş, ""Üye sayımızı her geçen gün artırarak, büyümeye devam ediyoruz.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 17 ilçede haşereyle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Beypazarı Belediyesi, normalleşme sürecinde hijyen çalışmalarına devam ediyor.
Nusaybin ilçesinde mezarlıklarda temizlik çalışması yapıldı.
Son dakika haberlerine göre Van Büyükşehir Belediyesi ilaçlama çalışmalarına hız verdi Van Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgınına karşı yürüttüğü mücadelenin yanında, halk sağlığını tehdit eden kent zararlılarına karşı mücadelesini de aralıksız sürdürüyor.
Van Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yürüttüğü mücadelenin yanında yine halk sağlığını tehdit eden sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmasını da aralıksız sürdürüyor.
Çubuk Belediyesi halk sağlığını korumak amacıyla ilçedeki camide temizlik çalışması ve dezenfeksiyon işlemi yaparken, tek kullanımlık seccade dağıttı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi, haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını başlattı.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, insanlığın hastalıklara karşı mücadelede birleşmesi gerektiğini söyledi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.