Muğla'da Tatilciler Aşırı Sıcaklarda Denizde Serinlemeye Çalıştı - Son Dakika
Turizm

Muğla'da Tatilciler Aşırı Sıcaklarda Denizde Serinlemeye Çalıştı

Muğla\'da Tatilciler Aşırı Sıcaklarda Denizde Serinlemeye Çalıştı

Muğla'da bulunan Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinde aşırı sıcaklar nedeniyle tatilciler ve kent sakinleri denizde serinlemeye çalıştı. Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz'de yerli ve yabancı turistler sahilleri doldururken, macera tutkunları Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçuş yaparak Ölüdeniz'in muhteşem manzarasını izledi. Akyaka Mahallesi'nde ise yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu ve Gökova Körfezi'ne düzenlenen turlara katıldı. Bodrum ve Marmaris gibi diğer turistik bölgelerde de plajlarda yoğunluk yaşandı.

15.07.2023 15:27

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinin bulunduğu Muğla'da tatilciler ile kent sakinleri aşırı sıcaklar nedeniyle denizde serinlemeye çalıştı.

Hava sıcaklığının 43, deniz suyu sıcaklığının 30 derece kaydedildiği Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz'de yerli ve yabancı turistler sahilleri hareketlendirdi. Tatilciler, Kumburnu ve Belcekız plajlarına akın etti.

Macera tutkunları ise Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçuş yaprak Ölüdeniz'in eşsiz manzarasını seyretti.

"Sakin Kent" unvanlı Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu. Çok sayıda kişi serinleyebilmek için denize girdi.

Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen turlara katılanlar, teknelerle dereyi gezdi. Akyaka'daki okullarda eğitim gören yerli ve yabancı sörf tutkunları, uçurtma ve rüzgar sörfü yaparak izleyicilere görsel şölen sundu.

Bodrum ilçesinde de Kumbahçe, Paşatarlası, Türkbükü, Torba ve Gündoğan gibi sahillerde yoğunluk oluştu.

Marmaris'in Uzunyalı, İçmeler ve Turunç plajları ile Orhaniye Mahallesi'ndeki Kız Kumu plajında da yoğunluk yaşandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Muğla'da Tatilciler Aşırı Sıcaklarda Denizde Serinlemeye Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement