Marmaris'teki Mavi Bayraklı Plajlar Tatilcileri Bekliyor - Son Dakika
Turizm

Marmaris'teki Mavi Bayraklı Plajlar Tatilcileri Bekliyor

Marmaris Belediyesi, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı'nın yürüttüğü Mavi Bayrak Programı kapsamında 27 plajı mavi bayrak sahibi yaptı. Belediye, bayram öncesi plajları tatilciler için hazır hale getirdi. Merkez Halk Plajı ve diğer noktalarda kapsamlı bir çalışma yapıldı. Engelsiz plaj, cankurtaran, tuvalet ve duşlar yenilendi. Selimiye, Bozburun, Söğüt, Hisarönü, Orhaniye, Turgut mahallelerinde bulunan plajlar da hazır hale getirildi. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, tüm plajların ve kentin yeni sezona hazır olduğunu söyledi.

21.06.2023 16:07

Marmaris'in dünyaca ünlü mavi bayraklı halk plajlarında yoğunluk başladı. Marmaris Belediyesi de plajları tatilciler için hazır hale getirdi.

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı'nın (TÜRÇEV) yürüttüğü Mavi Bayrak Programı kapsamında 2023 yılı itibariyle Marmaris'te 27 plaj mavi bayrak sahibi oldu. Belediye'nin Merkez ve İçmeler'deki halk plajlarının ardından Burunucu Macera Parkı da mavi bayrak almaya hak kazandı. Marmaris Belediyesi, bayram öncesi mavi bayraklı sahillerdeki hazırlıklarını tamamladı.

Özellikle yaz aylarında hem plajı hem de yürüyüş yolu sebebiyle binlerce kişiyi ağırlayan Merkez Halk Plajı ve diğer noktalarda kapsamlı bir çalışma yapıldı. Ücretsiz şemsiyelerin bu yıl da yerleştirildiği ve şamandıraların çekildiği halk plajlarında engelsiz plaj, cankurtaran, tuvalet ve duşlar yenilendi. Öte yandan, Selimiye, Bozburun, Söğüt, Hisarönü, Orhaniye, Turgut mahallelerinde bulunan plajlar da hazır hale getirildi.

Marmaris'te bayramda daha da fazla turist beklendiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Tüm plajlarımızı ve kentimizi yeni sezona hazırladık" diye konuştu.

Marmaris\'teki Mavi Bayraklı Plajlar Tatilcileri Bekliyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Turizm Marmaris'teki Mavi Bayraklı Plajlar Tatilcileri Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement