ABD'nin Kuzey Ohio eyaletinde kaybolan çocuk sayısı bine yükseldi - Son Dakika
Toplum

ABD'nin Kuzey Ohio eyaletinde kaybolan çocuk sayısı bine yükseldi

ABD'nin Kuzey Ohio eyaletinde yılbaşından bu yana bin çocuk kayboldu. Yetkililer çocuk kaçırma olaylarının arkasında uyuşturucu ve fuhuş çetelerinin olmasından endişe ediyor.

26.09.2023 15:45  Güncelleme: 16:53

ABD'nin Kuzey Ohio eyaletinde bu yıl bin çocuk kayıplara karıştı. Yetkililer, çocukların uyuşturucu ve fuhuş çetelerinin eline düşmüş olmasından endişeleniyor.

BİN ÇOCUK KAYBOLDU

ABD'nin Kuzey Ohio eyaletinde kayıp çocuk vakalarındaki artış endişe edici boyutlara ulaştı. Yılbaşından bu yana bin çocuk kayboldu. Sadece bu aya 50'ye yakın çocuğun kaybolduğu belirtildi.

OLAYIN ARKASINDA UYUŞTURUCU VE FUHUŞ ÇETELERİ OLABİLİR

Ohio Başsavcılığı, kesin olmamakla birlikte çocukların uyuşturucu ve fuhuş çetelerinin eline düşmüş olabileceğini açıkladı.

"BU DURUM HAFİFE ALINMAMALI"

Çocukları Koruma İçin Bize Katılın organizasyonunu baştan Breana Brown, "Bu tür şeyleri daha fazla öncelik haline getirirsek, kayıp olanları bilebilmemiz için web sitesini güncellememiz gerekiyor. Özellikle çocuklarımızla ilgili olanlar hakkında neyin olup bittiğini bilmek istiyoruz. Bu kadar çok kayıp çocuğumuz var, bu durumun hafife alınmaması gerekiyor, hiç de değil." ifadelerini kullandı.

ABD\'nin Kuzey Ohio eyaletinde kaybolan çocuk sayısı bine yükseldi

Son Dakika Toplum ABD'nin Kuzey Ohio eyaletinde kaybolan çocuk sayısı bine yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement