YouTube Mobil Uygulamasına Sohbet Botu Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

YouTube Mobil Uygulamasına Sohbet Botu Geliyor!

YouTube Mobil Uygulamasına Sohbet Botu Geliyor!

YouTube, mobil uygulamalarına bir sohbet botu getirmeye hazırlanıyor. Kullanıcılar, videonun özetini yapay zekadan isteyebilecek ve diğer sorularını da bu bot üzerinden sorabilecekler. Ayrıca YouTube, efekt, düzenleme, filtre gibi özelliklerin bulunduğu YouTube Create uygulamasını da kullanıcılarına sunacak.

07.11.2023 17:06

Yapay zeka, her geçen gün günlük hayatın bir parçası olmaya devam ediyor. Popüler sosyal medya platformlarında geldikten sonra yapay zeka bu kez YouTube'a da geliyor. YouTube, mobil uygulamalarına bir sohbet botu getirmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

Sohbet botu size videoyu özelteyebilecek!

Hayatın bir parçası haline gelen yapay zeka, teknoloji dünyasındaki bilinen isimleri de etkisi altına aldı. Özellikle son zamanlarda sosyal medya platformlarında sık sık yapay zeka teknolojisini görmeye başlamamız da bunun en önemli kanıtı.

YouTube Mobil Uygulamasına Sohbet Botu Geliyor!

Instagram ve WhatsApp gibi platformlardan sonra YouTube'da bu furyaya katıldı. Buna göre platform, yakın zamanda mobil uygulamaları üzerinden kullanıcılara bir sohbet botu sunacak. Sohbet botu, şirketin geliştirdiği bir dil modelinden güç alacak.

Kullanıcılar: YouTube reklam engelleyicileri kullanmaya devam edeceğiz!

Kullanıcılar yeni sohbet botuna, video pencerelerinin altında yer alacak olan "Sor" butonu üzerinden ulaşacak. Böylece de kişiler, farklı sorular sorma şansına sahip olacak. Bunlardan en önemlisi ise kullanıcıların videonun özetini yapay zekadan isteyebilecek olması.

Öte yandan video hakkında, video önerileri ve daha fazlasını arka planda video oynarken sorabileceksiniz. Şirketin "YouChat" adını verdiği bu özellik şimdilik az sayıda kişi tarafından kullanımda olacak. Ancak önümüzdeki birkaç hafta içinde özelliğin kademeli olarak kullanıma sunulması bekleniyor.

YouTube Mobil Uygulamasına Sohbet Botu Geliyor!

Bunların yanı sıra YouTube daha farklı yapay zeka özellikleriyle de geliyor. Bunlar arasında efekt, düzenleme, filtre ve geçişleri otomatik hale getirme gibi özelliklerin olduğu YouTube Create de var. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar etkili bir platform kullanımına sahip olacak.

Peki, siz YouTube yapay zeka adımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji YouTube Mobil Uygulamasına Sohbet Botu Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement