Youtube Ağustos Ayı En Popüler Oyunlar - Son Dakika
Teknoloji

Youtube Ağustos Ayı En Popüler Oyunlar

Youtube Ağustos Ayı En Popüler Oyunlar

Her ay yayınlanan en çok izlenenler listesi bu ay oldukça ilginç. Bir çok oyuncunun listedeki bazı oyunların, daha alt sıralarda ya da daha yüksek sıralamada olmasını beklediğimizi söylemeden geçemeyeceğiz.

10.09.2015 01:46

Youtube

Her ay yayınlanan en çok izlenenler listesi bu ay oldukça ilginç. Bir çok oyuncunun listedeki bazı oyunların, daha alt sıralarda ya da daha yüksek sıralamada olmasını beklediğimizi söylemeden geçemeyeceğiz.

Listemize geçmeden önce, YouTube'un popülerlik listesini nasıl tanımladığını açıklayalım. YouTube için sadece izlenme sayısı değil, aynı zamanda o oyun için yapılan video yüklemeleri de popülerliğini etkiliyor. Dolayısıyla oyunlar, hem yüklenme hem de izlenme sayılarına göre değerlendirilmekte. Son olarak da, bu listede yer almak için oyunların piyasaya sürülmüş olup olmaması YouTube için bir sorun değil, yeter ki insanlar videoları izlemek ve hakkında konuşmak istesin.

Hep birlikte listemize göz atalım..

10. World Of Warcraft

Yılların efsane oyunu, MMORPG'lerin atası kabul edebileceğimiz World of Warcraft görünüşe göre popülerliğini devam ettiriyor. Dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu bulunan klasik oyun için kısa bir süre önce yeni ek paket duyurulmuştu, bunun da etkisi olmuş olacak ki; WoW en popüler oyunlar listesine 10. sıradan giriş yapıyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Youtube Ağustos Ayı En Popüler Oyunlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement