Yine Beceremediler. Batman'i Alanlara Paraları İade Ediliyor - Son Dakika
Teknoloji

Yine Beceremediler. Batman'i Alanlara Paraları İade Ediliyor

Yine Beceremediler. Batman\'i Alanlara Paraları İade Ediliyor

Video oyun dünyasında "Yılın en büyük hayal kırıklığı" olarak gösterilen Batman: Arkham Knight, bunu fazlasıyla hak etmişe benziyor.

02.11.2015 11:47
Mahmut Saral - -

Bildiğiniz gibi bu oyun, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 23 Haziran 2015 itibarıyla satışa sunulmuştu. Konsollarda beğeni toplayan yapım, PC tarafında aynı başarıyı gösterememiş, ciddi oynanış sorunları sebebiyle oyuncuların büyük tepkileriyle karşılaşmıştı. Bunun üzerine de Warner Bros., oyunun PC sürümünün satışlarını durdurmuş, çeşitli düzenleme çalışmalarına başlamıştı. Batman: Arkham Knight, geçtiğimiz günlerde "düzenlenmiş haliyle" bir kez daha PC kullanıcılarına sunuldu, ama tablo pek de değişmedi. Oyunda hala birçok hata bulunuyordu ve bu hatalar sebebiyle oyunu oynayabilmek mümkün değildi.


Ve şimdi...


Warner Bros, Steam üzerinden bir açıklama paylaştı ve oyunculardan özür diledi. Firma, bu oyunu satın alan oyunculara 2015 yılı bitmeden önce "para iadesi" teklifini sunuyor. Yani bu oyunu aldıysanız ve memnun kalmadıysanız, başvuru yaparak paranızı geri alabilirsiniz.


Asıl merak edilen ise, bu kadar zamandır üzerinde uğraşılan bir oyunun hala hatalarının düzeltilememesi. Yine de Warner Bros., oyunun PC sürümündeki hataları düzeltmek için çalışmalar yapmaya devam edeceklerini bildiriyor.


Ne diyelim, gerçekten de eşine az rastlanır bir durumla karşı karşıyayız. Yabancı oyun basınında bu durum için "komik ve saçmalık" gibi yorumlarda da bulunulmuş.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yine Beceremediler. Batman'i Alanlara Paraları İade Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement