Yeni Spider-Man Kaç Yaşında Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Spider-Man Kaç Yaşında Olacak?

Yeni Spider-Man Kaç Yaşında Olacak?

2017 yılında Sony ve Marvel işbirliğiyle viyona taşınacak olan yeni Spider-Man filminde kahramanımız bu sefer karşımıza 15 yaşında olarak çıkacak.

28.09.2015 14:46

spider-turkishplayer

2017 yılında Sony ve Marvel işbirliğiyle viyona taşınacak olan yeni Spider-Man filminde kahramanımız bu sefer karşımıza 15 yaşında olarak çıkacak. Yeni Spider-Man filminin yönetmeni Jon Watts olacak. Geçtiğimiz günlerde basına verdiği birkaç açıklamada yeni Spider-Man'ın hem yaşına hem de karakterine dair birkaç açıklamada bulundu. Dediğine göre biz izleyicileri bu zamana kadar gördüğümüzden çok daha farklı bir Spider-Man bekliyor olacak.

Yönetmene göre bu zamana kadar Spider-Man rolünü 25-28 yaş aralığındaki oyucular üstlenmişti. Hem de bu oyuncular Spider-Man'in lise çağını canlandırıyordu. Ancak yönetmenin bu sefer yapmak istediği gerçekten lise çağında olan Spider-Man'i 15 yaşında birinin hayat vermesi. Bu, yönetmene göre filmin yapısına oldukça farklı açılar katacak.

Yeni Spider-Man'i Tom Holland canlandıracak. 28 Temmuz 2017'de vizyona girmesi planlanan film için Spider-Man hayranları şimdiden heyecanlı bir bekleyişte.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Yeni Spider-Man Kaç Yaşında Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement