Yeni Neslin En Çok İlgi Gören Oyunu Call Of Duty: Ghosts - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Neslin En Çok İlgi Gören Oyunu Call Of Duty: Ghosts

Yeni Neslin En Çok İlgi Gören Oyunu Call Of Duty: Ghosts

Daha önce de 1 günde 1 milyar dolarlık satış gelirinden söz edilmiş, ancak daha sonra farklı bir açıklama gelmişti.

21.11.2013 17:30

Mahmut Saral - - 15 Kasım tarihinde PlayStation 4'ün satışa sunulmasıyla birlikte yeni nesle merhaba dedik. Her ne kadar biz 13 Aralık itibarıyla (Türkiye çıkış tarihi) PS4'e kavuşacak olsak da, şu an milyonlarca oyuncu yeni oyunların keyfini çıkarmaya başladı bile. Yarından itibaren satışa sunulacak Microsoft'un yeni konsolu Xbox One da, yeni nesil rüzgarını fırtınaya çevirmeye niyetli.

Yeni konsolların geliyor olması, yapımcı ve yayıncı firmaları da bu platformlarla ilgilenmeye yöneltiyor doğal olarak. İlk parti oyunlar olarak birçok örnek verilebilir. Ancak bir oyun, an itibarıyla diğerlerini geride bırakmışa benziyor. Son zamanların tartışılan oyunu Call of Duty: Ghosts, an itibarıyla yeni nesil konsollarda en çok tercih edilen oyun konumunda.

Activision Pazarlama'nın CEO'su Eric Hirshberg, Call of Duty: Ghosts'un Kuzey Amerika'da Best Buy, GameStop, Target ve Walmart gibi perakendecilerde en çok satılan yeni nesil oyun olduğunu duyurdu. Bu satışlardan kasıt, oyunun PS4 sürümü. Xbox One sürümü ise, en çok ön sipariş alan sürüm olarak zirvede yer alıyor.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Neslin En Çok İlgi Gören Oyunu Call Of Duty: Ghosts - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement