Yeni Filmde Snowden'ı Joseph Gordon-Levitt Canlandıracak - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Filmde Snowden'ı Joseph Gordon-Levitt Canlandıracak

Yeni Filmde Snowden\'ı Joseph Gordon-Levitt Canlandıracak

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan Edward Snowden'ın filminde ayrıntılar belli olmaya başladı.

11.11.2014 21:43
Emre Çetinkaya - -

Edward Snowden, hiç şüphesiz son senelerin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi. Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı'nın (NSA) eski sistem analisti Edward Snowden, NSA'in yürüttüğü casusluk çalışmalarını basına sızdırmasıyla bir anda dünya gündemine oturmayı başarmıştı. Son birkaç yıldır gündemden hiç düşmeyen Snowden'ın son olarak filminin yapılacağı ortaya çıkmıştı.


Şimdi ise bu filmden yeni detaylar geldi. Oliver Stone'un çekeceği bu filmde Edward Snowden'ı "Don Jon" ve "Inception" filmleriyle tanınan Amerikalı aktör Joseph Gordon-Levitt canlandıracak.


Oscar'lı yönetmen Stone'un, filmin senaryosunu Luke Harding'in "The Snowden Files: The Inside Story of the World's Most Wanted Man" (Snowden Dosyaları: Dünyanın En Çok Aranan Adamının Hikayesi) ve Snowden'ın avukatı Anatoly Kucherena'nın yazdığı "Time of the Octopus" (Ahtapotların Zamanı) kitaplarından yararlanarak yazdığı belirtiliyor.


Ayrıca bu filmin isminin ise henüz belirsiz olduğunu da belirtelim. Filmdeki Joseph Gordon-Levitt seçimini nasıl buldunuz?




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Filmde Snowden'ı Joseph Gordon-Levitt Canlandıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement