Yeni Assassin's Creed Oyunu Hakkında Spekülasyonlar - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Assassin's Creed Oyunu Hakkında Spekülasyonlar

Yeni Assassin\'s Creed Oyunu Hakkında Spekülasyonlar

Ubisoft yazarı Pierre Boudreau'nun LinkedIn profili, muhtemelen yaklaşan 'Red' olarak adlandırılan yeni Assassin's Creed oyununun ana karakteri hakkında spekülasyonlara yol açtı. Oyunun teması ve karakterin özellikleri hakkında çıkan söylentiler, hayranların merakını arttırdı. Oyunun resmi yayın tarihi olmasa da, haberler 2024'ü işaret ediyor. Assassin's Creed Red'in yanı sıra, 2025'te çok oyunculu bir oyun ve 2026'da ürkütücü görünümlü Kod Adı Hexe'nin planlandığı belirtiliyor.

22.10.2023 22:57

Ubisoft yazarı Pierre Boudreau'nun LinkedIn profili, muhtemelen yaklaşan "Red" olarak adlandırılan yeni Assassin's Creed oyununun ana karakteri hakkında spekülasyonlara yol açtı. Parlak kırmızı bir arka plan ve bir Japon tapınağını içeren resim, bu yeni oyun hakkında şimdiye kadar bilinen şeylerle de uyuşuyor.

Uzun saçlı ve belirgin şekilde kadın siluetine sahip olan karakter, bir samuray kılıcı taşıyor ve ikonik Assassin's Creed başlığını takıyor

Bu ipucu, hayranların bu yılın sonunda düzenlenecek olan The Game Awards etkinliğinde daha fazla bilgi beklemesine sebep oldu. Assassin's Creed Red'in resmi bir yayın tarihi olmasa da, haberler 2024'ü işaret ediyor. Çok oyunculu oyunun 2025'te geri döneceği, ve ürkütücü görünümlü Kod Adı Hexe'nin 2026 için planlandığı belirtiliyor.

Red hakkındaki sızıntılar, Feodal Japon bir ortamını ve iki oynanabilir kadın karakter olasılığını işaret ediyor. Boudreau'nun son LinkedIn güncellemesi, oyunun temasıyla uyumlu olduğu için, kadın bir baş karakter hakkındaki spekülasyonları daha da arttırıyor. Hayranlar uzun süredir, soyut hafızaların anlatıyı yönlendirdiği düşünülürse, kadın suikastçıların rol alması gerektiğini savunuyorlar.

Assassin's Creed'in VR oyununun 8 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı

Bir Shinobi olduğu söylenen potansiyel ikinci karakterle ilgili olarak, Assassin's Creed 'in ilkelerini benimseyen Afrikalı bir mülteci olduğu tahmin ediliyor. Detaylar henüz doğrulanmamış olsa da Boudreau'nun ipucu heyecanı canlı tutuyor.

Bu tartışmaların ortasında bazı yorumlar, oyunlardaki kadın karakter temsilinin devam eden tartışmasını yansıtıyor. Görünüşten bağımsız olarak, oyuncular bu karakterlerin oynanış deneyimine katacakları özel yetenekleri keşfetmeyi dört gözle bekliyorlar. Siz yeni Assassin's Creed oyunuyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Yeni Assassin's Creed Oyunu Hakkında Spekülasyonlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement