Yeni Amiral Gemisi Blackberry Venice - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Amiral Gemisi Blackberry Venice

Yeni Amiral Gemisi Blackberry Venice

BlackBerry'nin en yeni çıkacak olan telefonunun Android işletim sistemi ile çalışacağı ve kayar fiziksel klavyesi olacağı dedikoduları internette dolaşıyordu.

31.08.2015 14:31

9

BlackBerry'nin en yeni çıkacak olan telefonunun Android işletim sistemi ile çalışacağı ve kayar fiziksel klavyesi olacağı dedikoduları internette dolaşıyordu. Yeni telefon modelleri çıkmadan önce bilgilerini ve resimlerini sızdırmasıyla ünlü Evan Blass (@evleaks) bu sefer de BlackBerry'nin Venice kod adlı telefonunun yeni görsellerini sızdırdı. CrackBerry sitesinde yayınlanan resimlerde MicroSD kartın ve SIM kard yerlerinin alışık olduğumuz yerden farklı olduğu gözüküyor.

BlackBerry Venice – SIM kart ve SD kart Yerleri

Sızdırılan görseller telefon hakkında bir çok bilgi içeriyor. Dedikoduların doğru olduğu ve telefonda kayar fiziksel bir klavye olduğu görülmekte ve ön kamera çift LED flaşlı gelmekte.

Çift Flaşlı Arka Kamera

BlackBerry'nin bu telefonunun 5.4inç QHD ekranla ve 1440×2560 piksel çözünürlükle geleceği ve gücünü 1.8GHz hexa-core 64-bit Snapdragon 808 işlemcisinden alacağı konuşuluyor. 18MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile gelecek olan telefonda 3GB ram olacak. BlackBerry'nin bu yeni amiral gemisinin Kasım ayında Amerika'da piyasaya çıkması bekleniyor.

Fiziksel Klavye Kapalı

Fiziksel Klavye Açık

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Yeni Amiral Gemisi Blackberry Venice - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • trabznlu: İyi satar 0 0 Yanıtla
  • Bestchems: Insallah 0 0 Yanıtla

Advertisement