Xiaomi, Blackberry'i Satın Almak İçin Kolları Sıvadı - Son Dakika
Teknoloji

Xiaomi, Blackberry'i Satın Almak İçin Kolları Sıvadı

Xiaomi, Blackberry\'i Satın Almak İçin Kolları Sıvadı

Yeni gelen raporlara göre aralarında Xiaomi'nin de yer aldığı birçok şirket BlackBerry'i satın almak için çalışmalara başladı.

22.05.2015 18:47
Emre Çetinkaya - -

Kanadalı şirket BlackBerry'nin son yıllardaki durumu herkesin malumu. Son birkaç yıldır sert bir inişe geçen şirket, CEO John Chen ile birlikte son zamanlarda piyasaya çıkardıkları ilgi çekici cihazlarıyla da yumuşak inişe geçmişlerdi. Ancak bu yumuşak iniş hala şirketin istenilen seviyelerde olmadığını gösteriyor ve BlackBerry'nin adı diğer şirketlerle anılmaya devam ediyor.


Digitimes'ın raporlarına göre Microsoft, Xiaomi, Huawei ve Lenovo gibi akıllı telefon pazarındaki önemli şirketler BlackBerry'i satın alabilmek için çalışmalar yürütüyor. Bu şirketler arasında en çok adı geçen şirketin Microsoft olduğu söyleniyor.


Microsoft'un geçtiğimiz yıl Nokia'yı satın alarak gücüne güç kattığını hatırlatalım. Ancak Çin'deki pazar payını her geçen gün artıran ve uluslararası satışlara da başlayan Xiaomi'nin de Microsoft'un karşısında oldukça ciddi teklifler verebileceğini söyleyebiliriz.


Şu an için bu satın alma ile ilgili pek fazla bilgi bulunmuyor. Bu konuda detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Xiaomi, Blackberry'i Satın Almak İçin Kolları Sıvadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement