World Of Warcraft'ın Yeni Ek Paketi Belli Oluyor - Son Dakika
Teknoloji

World Of Warcraft'ın Yeni Ek Paketi Belli Oluyor

World Of Warcraft\'ın Yeni Ek Paketi Belli Oluyor

Online oyun evreninin halen en çok rağbet gören üyesi olan World of Warcraft'ın yeni ek paketi belli olmak üzere. Söylentiler geçen ay alınan bir adresi...

02.11.2013 11:29

Burçin Aygün - - MMO dünyasının en çok üyeye sahip olma ünvanını elinden bırakmayan World of Warcraft'ın yeni ek paketi belli olmak üzere. Son olarak Mists of Pandaria ile karışık tepkiler alan Blizzard, bir süre önce Dark Below ve Heroes of the Storm isimlerinin haklarını almış, yeni ek paket için farklı söylentilere yol açmıştı. Daha sonra bu isimlerden Heroes of the Storm'un, Blizzard All-Stars'ın yeni ismi olduğu ortaya çıktı.

Sıradaki ek paketin duyurulmasının beklendiği Blizzcon etkinliğine bir hafta kalmışken ortaya farklı bir iddia atıldı. Blizzard'ın yaklaşık bir ay önce üstüne aldığı "Warlordsofdraenor.com" adresinin sıradaki paket olduğu söyleniyor. Warlords of Draenor'un, Burning Legion'un geri döneceği ve Cataclysm havasının tekrarlanacağı bir atmosfere sahip olacağı söyleniyor. Dedikodunun cevabı ise bir hafta sonra verilecek.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji World Of Warcraft'ın Yeni Ek Paketi Belli Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement