Windows God Mode Nedir Açıklıyoruz - Son Dakika
Teknoloji

Windows God Mode Nedir Açıklıyoruz

Windows God Mode Nedir Açıklıyoruz

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve Windows 8′de aynı kısayolla çalışan Windows God Mod, meraklısına hiç uğraşmadan Windows’un tüm ...

26.11.2013 11:00

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve Windows 8'de aynı kısayolla çalışan Windows God Mod, meraklısına hiç uğraşmadan Windows'un tüm sistem ayarlarına bir tıklamayla girme yolu açıyor.

Windows God Mode aslında yeni bir şey değil. 2010'lu yıllarda paylaşıldı ve o günden beri özellikle işi gücü Windows sorunlarıyla uğraşmak olanların can simidi oldu. Peki Windows God Mode nedir, ne işe yarıyor, nasıl oluşturuluyor? Hemen açıklayalım.

Windows God Mode bir uygulama değil. Aslında basit bir kısayol. Oluşturulması da son derece kolay.

Windows God mode komutu nasıldır?

1- Windows'da herhangi bir klasörde, hatta masaüstünde yeni bir klasör oluşturun.

2- Klasörün adına tıklayın ve adını GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} ile değiştirin.

3- Bu adıma kadar geldiyseniz, Windows God Mode ikonunu oluşturmuşsunuz demektir. Unutmayın, ikinci adımdaki G harfi ile başlayıp } ile biten diziyi komple hiç bir şeye dokunmadan, değiştirmeden klasör adı olarak kullanacaksınız.

Windows God Mode nedir, ne işe yarar?

Windows God Mode ile bilgisayarınız hakkındaki gerek, donanımsal, gerek yazılımsal hemen herşey elinizin bir tık altında olacak. Örneğin Aygıt Yöneticisine mi gireceksini. Denetim Masası ile uğraşmayın. God Mode ile hemen anında görüntü yapın. Windows 8'de Bilgisayarım'ın özelliklerine tıklayamıyor musunuz? Dert etmeyin, Windows God Mode ile Windows'un Manş tünellerine bile girebileceksiniz. Eğer yukarıdaki ekran görüntüsü pek bir işinize yaramıyorsa, aşağıdaki minik videomuzdan da Windows God Mode nasıl oluşturuluyor öğrenebilirsiniz.

Kaynak: PcExtra.com.tr

Son Dakika Teknoloji Windows God Mode Nedir Açıklıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement