Whatsapp, Google'la İlgili Dedikodulara Cevap Verdi - Son Dakika
Teknoloji

Whatsapp, Google'la İlgili Dedikodulara Cevap Verdi

Whatsapp, Google\'la İlgili Dedikodulara Cevap Verdi

Google’ın popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp’ı satın alacağına dair bazı dedikodular çıkmıştı. Sonunda WhatsApp’tan Neeraj Arora bu söylentilere cevap verdi. Son bir iki gündür Google’ın ...

11.04.2013 18:01

Google'ın popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp'ı satın alacağına dair bazı dedikodular çıkmıştı. Sonunda WhatsApp'tan Neeraj Arora bu söylentilere cevap verdi.

Son bir iki gündür Google'ın WhatsApp'ı alacağı dedikoduları dönüyordu. Satış için 1 milyar dolarlık meblağdan bahsedilirken, görüşmelerin sürdüğü iddia ediliyordu. Ancak WhatsApp cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi. WhatsApp'ın yetkililerinden Neeraj Arora, AllThingsDigital sitesine yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanladı. İş Geliştirme Başkanı olan Arora, şirketi Google'a satmakla ilgili görüşmelerin olmadığını belirtti ve konuyla ilgili daha fazla yorum yapmaktan kaçındı.

Diğer yandan WhatsApp CEO'su Jan Koum önümüzdeki hafta 15-16 Nisan tarihleri arasında New York'ta gerçekleşecek olan D: Dive Into Mobile Konferası'nda konuşma yapacak. Koum'un konferansta Google'ın satın alma iddialarına da değinmesi bekleniyor. WhatsApp'la ilgili benzer söylentiler daha önce de çıkmıştı. Aralık ayında Facebook'un WhatsApp'ı alacağı iddia edilmişti.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Whatsapp, Google'la İlgili Dedikodulara Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement