Western Digital'den 3 Tb'lık Taşınabilir Sabit Sürücüler - Son Dakika
Teknoloji

Western Digital'den 3 Tb'lık Taşınabilir Sabit Sürücüler

Western Digital\'den 3 Tb\'lık Taşınabilir Sabit Sürücüler

Yeni My Passport sürücülerinin kapasite seçenekleri ve özellikleri nedir?

01.06.2015 10:47
-

Western Digital yeniden tasarlanmış My Passport Ultra'yı ve Mac platformu için My Passport'u geçtiğimiz günlerde tanıttı. 7. nesil My Passport serisiyle birlikte My Passport Ultra ve My Passport taşınabilir sabit sürücüleri, 3 TB'a kadar kapasite ve 4 farklı renkle tüketicilerle buluşacak. Renk seçenekleri ise siyah, beyaz, vişne ve mavi. WD, ayrıca yeni opsiyonel aksesuarı olan WD Grip Pack'i de tanıttı. WD Grip Pack, değişik renklerde olup, sürücüyü çevreleyen ve kullanıcıların My Passport sürücülerini kolay bir şekilde kişiselleştirmelerini mümkün kılan bir bant.


My Passport Ultra 3 TB, 2 TB, 1 TB ve 500 GB kapasite seçeneklerine sahip. Ayrıca sürücülerde yüksek seviye güvenlik sağlayan 256-bit AES donanım şifreleme özelliği var. Saniyede 5 gigabit'e kadar USB 3.0 uyumluluğu hızlı veri transfer oranı sağlarken, geriye dönük olarak USB 2.0 da destekleniyor. My Passport'ta da 3 TB, 2 TB, 1 TB kapasite seçenekleri, USB 3.0 bağlantısı, 256-bit AES donanım şifrelemesi bulunuyor.


My Passport Ultra ve My Passport taşınabilir sürücüler haziran ayı içinde satışa çıkacak. Fakat 3 TB kapasite seçeneği bir ay sonra raflardaki yerini alacak. Her iki ürünün tavsiye edilen perakende satış fiyat aralığı kapasiteye bağlı olarak 79.99 ile 229.99 dolar arasında. Ayrıca her ikisinin 3 yıl garantisi bulunuyor. WD Grip Pack aksesuarı da haziran ayında satışta olacak, tavsiye edilen perakende satış fiyatı 12.99 dolar.



Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Western Digital'den 3 Tb'lık Taşınabilir Sabit Sürücüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement