WeChat QR Kodları Nasıl Taranır? - Son Dakika
Teknoloji

WeChat QR Kodları Nasıl Taranır?

WeChat QR Kodları Nasıl Taranır?

Son dönemlerin popüler iletişim uygulaması WeChat ile ilgili sorular gelmeye devam ediyor. WeChat QR kodları kullanarak kişi ekleme, ödeme yapma ve özel içerik veya tekliflere erişmek gibi birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu rehberde WeChat QR kodlarını nasıl tarayacağınızı ve nasıl oluşturacağınızı öğrenebilirsiniz.

28.10.2023 21:00

Son dönemlerin popüler iletişim uygulaması WeChat ile ilgili sorular gelmeye devam ediyor. Özellikle WeChat uygulamasının kullanımı ve özellikleri ile ilgili sorular en fazla gelenler arasında. İşte sizler için hazırladığımız WeChat QR kodları nasıl taranır isimli rehberimiz ve detayları…

WeChat QR kodları nasıl taranır rehberi! İşte detaylar

WeChat QR kodları kullanarak kişi ekleme, ödeme yapma ve özel içerik veya tekliflere erişmek gibi birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan WeChat QR kodları sayesinde bahsi geçen işlemleri vakit harcamadan kolayca gerçekleştirebilir, WeChat ile olan bağlantılarınız kesintiye uğramadan kullanmaya devam edebilirsiniz.

WeChat QR Kodları Nasıl Taranır?

1- WeChat uygulamasında QR kodları taramak için öncelikle "+" simgesine dokunun.

2- Daha sonra gelen menüden "QR Kodunu Tara" ifadesini seçiniz.

3- Kameranızı açılması ardından QR kodunu kameraya dogru tutun.

Exxen üyelik iptali nasıl yapılır? [2023 Exxen abonelik iptali]

Üç adımlık rehberimizin adımlarını dogru bir şekilde tamamlamanız halinde istediğiniz WeChat QR kodunu kolayca okutabilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

WeChat QR kodu nasıl oluşturulur?

WeChat QR kodu oluşturmak için öncelikle QR kodunun yönlendirmesini istediğiniz hesabı açın. Daha sonra "+" simgesine tıklayın. Çıkan menüden hesabın URL adresini kopyalayın ve herhangi bir QR kod oluşturucu uygulamayı kullanarak kodu oluşturun.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji WeChat QR Kodları Nasıl Taranır? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement