Wd My Passport Wireless ile Bulutu Yanınızda Taşıyın - Son Dakika
Teknoloji

Wd My Passport Wireless ile Bulutu Yanınızda Taşıyın

Wd My Passport Wireless ile Bulutu Yanınızda Taşıyın

Eğer dosyalarınız için pratik, çok cihazdan erişilebilen ama güvenli bir yedekleme çözümü arıyorsanız, WD My Passport Wireless işinize yarayabilir.

05.09.2014 21:21

Eğer dosyalarınız için pratik, çok cihazdan erişilebilen ama güvenli bir yedekleme çözümü arıyorsanız, WD My Passport Wireless işinize yarayabilir.

Ünlülerin işin içine karıştığı son güvenlik açıkları gösterdi ki, bulut yedekleme servisleri her zaman tam olarak güvenli olmayabiliyor. Ama bulut veri yedekleme servislerinin çok tercih edilmesindeki en büyük sebeplerden biri, yedeklediğiniz bilgileri, dosyaları ve fotoğrafları her zaman, her yerden ve her cihazdan erişerek kullanabilmeniz. Peki ya bunu bir harddisk ile yapabiliyor olsaydınız?

İşte WD (Western Digital) firmasının ürettiği kablosuz bağlantı destekli My Passport Wireless harddisk ürünü, tam da güvenliği ön plana çıkartmak isteyen kullanıcılar için. My Passport Wireless çok becerikli bir harddisk. Aynı anda 8 farklı cihaza kablosuz olarak bağlanabiliyor, PC, Mac, iOS ve Android desteği var. Firmanın kendi WD My Cloud yazılımı ile kolayca dosya transferi yapabiliyor ve ana cihazınızın hafızasını asıl işleriniz için serbest bırakabiliyorsunuz.

Ailenizle tatilde ortak kullanım için ideal bir depo ünitesi WD My Passport Wireless. Çok giriş çıkışlı çift anten ve saniyede 80 megabit veri transferi özelliği ile, aynı anda dört kişi birden bağlanıp farklı HD filmler izleyebiliyor. Bataryası da kuvvetli cihazın, altı saat kesintisiz video yayını yapabiliyor. Fotoğraflarınızı saklamak için SD kart yuvası da var, sadece kartı takıyor, otomatik transfer yapıyor ve kartı siliyorsunuz.

USB 3.0 ile hızlı veri aktarımına izin veren WD My Passport Wireless, 500 GB'lik model için 199 Dolar+KDV, 1 TB model için 249 Dolar+KDV ve 2 TB kapasiteli model için 299 Dolar+KDV şeklinde fiyatlandırılacak.

Firmadan bir başka ilginç ürün de yüksek kapasiteli masaüstü depolama için esnek bir çözüm sunan WD My Book Duo, buraya tıklayıp ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

The post WD My Passport Wireless ile Bulutu Yanınızda Taşıyın appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Wd My Passport Wireless ile Bulutu Yanınızda Taşıyın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement