Wd 2,5" 120 Gb Ssd+1 Gb Hdd Wd1001x06xdtl - Son Dakika
Teknoloji

Wd 2,5" 120 Gb Ssd+1 Gb Hdd Wd1001x06xdtl

Wd 2,5" 120 Gb Ssd+1 Gb Hdd Wd1001x06xdtl

Wd 2,5" 120 Gb Ssd+1 Gb Hdd Wd1001x06xdtl Özellikleri.

02.04.2014 10:06

Western Digital 2,5" 120 Gb Ssd+1 Gb Hdd Genel Özellikleri

Aşağıdakiler için idealdir.

• Video, fotoğraf düzenleme
• Grafik tasarımı ve diğer güç gerektiren uygulamalar..

İkilinin gücü

WD, ultra hızlı performansa sahip depolama alanındaki yeni büyük buluşu ile PC'yi yeniden tanımladı. İster yaratıcı bir profesyonel, ister bilgisayar oyunu meraklısı, ister PC kurucusu olun, karşınızda yenilik tutkunları için tasarlanmış devrim niteliğindeki WD Black² çift sürücü. WD Black², kişisel veri ve büyük dosyalarınız için yüksek kapasiteli sabit sürücüyle işletim sisteminiz için tam olarak erişilebilir bir katı hal sürücüsünü bir araya getirir. WD Black² çift sürücü, zorlu katı hal ve hibrit depolama pazarına devrim niteliğinde bir yaklaşım getirmiştir. İki gücü bir araya getiren ve sizden ilham alınarak tasarlanan bu sürücü, tek sürücülü PC'nizin mutlaka sahip olması gereken bir yükseltme çözümüdür.

Sizin sayenizde.

PC hayatının daha iyi, daha hızlı ve daha eğlenceli olması konusundaki talepleriniz duyuldu. PC deneyimini en üst düzeye çıkaran bir çözüm tasarlamayı görevimiz saydık ve bu zorluğun üstesinden geldik. WD Black² çift sürücü, depolama kısıtlamalarınızı çözer ve PC'nize gerçek bir yüksek performanslı SSD hızı getirir. WD Black² çift sürücü, özellikle sizin gibi tutkunlardan ilham alan ve sizin için tasarlanan beklediğiniz sürücüdür..

Profesyonel performans

WD Black², en iyi PC deneyimini oluşturmak için, iki adet birinci sınıf depolama aygıtının bir araya getirilip çift sürücüye dönüştürülmesiyle meydana geldi. Parmak uçlarınızdaki SSD hızıyla, işletim sisteminizi daha hızlı başlatın. WD Black², depolama sektöründe mümkün olanı yeniden tanımlamaya hazır olan, dikkat çekici güç verimliliğiyle yenilikçi 20 nm NAND flash işlemlerine sahiptir. Toplam kapasiteye ulaşıldığında, SSD kullanıcıları için çok önemli olan SSD performansı azalabilir. Bu sorunu ortadan kaldırmak için çift sürücü çözümünü ürettik. MLC NAND ömrünü en üst seviyeye getirip ideal performansı sürdürerek daha büyük verilerinizi 1 TB'lık sabit sürücünüze taşıyabilirsiniz. Bu her zaman istediğiniz şeydi ve sonunda karşınızda

Muazzam mobil kapasite.

WD Black² çift sürücü, katı hal rekabetinde, her bir gigabayt için daha düşük maliyet avantajı sunar. Ayrıca 1 TB yüksek kapasiteli bir sabit sürücü ile WD Black², tam olarak erişilebilir 120 GB bir katı hal sürücüsüne de sahiptir. Sonuç, dünyanın ilk 2,5 inç çift sürücülü depolama çözümü Kusursuzluğun inceliği Yüksek sıcaklık, darbe ve sarsıntılara dirençli WD Black², devrim niteliğindeki çift sürücülü formunda beceri ve güvenilirliği birleştirir. Performansı artırmaya yardımcı olan gelişmiş yazılım ve akıllı algoritmalar, neredeyse sessiz bir çalışmayla daha düşük sıcaklıklar sağlar..

Sektör lideri 5 yıllık sınırlı garanti

Daima verilerinize ayrılmış olan WD Black² çift sürücü, WD'nin diğer performans depolama sürücüleriyle aynı şekilde sektör lideri 5 yıllık sınırlı garantiye sahiptir. WD Black sürücüleri, mühendislerimizin yenilikçiliğinin ve tutkusunun bir yansımasıdır. Daha uzun bir süre boyunca, geleneksel depolama seçeneklerinden daha ağır ve zorlu testlerden geçerler..

Kontrol sizde

WD Black² ile karar sizin. Bir SSD'yi tek birincil depolama aygıtı olarak kullanmaktan daha güvenli. Artık verilerinizi 1 TB sabit sürücünüze kaydedebilir ya da ikisi arasında bölebilirsiniz. SSD'nizin verilerini sabit sürücüye yedekleyin ve büyük bulut depolama veya pahalı üçüncü taraf planlarına ihtiyacı ortadan kaldırın. Tüm kontrolü elinize alın ve kişisel veri konumunuzu yönetin.Devrim niteliğindeki WD Black² çift sürücümüz, çoğu 9,5 mm (2,5 inç) sürücü yuvalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır..


Teknik Özellikler

Arayüz
• SATA 6 Gb/s
Yükleme/Boşaltma Döngüleri
• 600.000 minimum
Aktarım Hızları
• SATA 6 Gb/s
Kapasite
• 120 GB SSD + 1 TB HDD
Biçim Faktörü
• 2,5 inç Sürücü
Hedef Performans
• 350 MB/s
Yükseklik
• 9,5 mm
Derinlik
• 100,3 mm
Genişlik
• 69,85 mm
Ağırlık
• 0.125 kg
Çalışma
• -0° C ila 60° C
Çalışmama
• -40° C ila 70° C
Okuma/Yazma
• 1,80 Watts
Boşta
• 0,90 Watts
Bekleme
• 0,90 Watts
Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Wd 2,5' 120 Gb Ssd+1 Gb Hdd Wd1001x06xdtl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement