Volvo ve Geely'nin elektrikli otomobil girişimi Polestar, akıllı telefon için çalışmalarını hızlandırdı - Son Dakika
Teknoloji

Volvo ve Geely'nin elektrikli otomobil girişimi Polestar, akıllı telefon için çalışmalarını hızlandırdı

Volvo ve Geely\'nin elektrikli otomobil girişimi Polestar, akıllı telefon için çalışmalarını hızlandırdı

Volvo ve Geely'nin elektrikli otomobil markası Polestar, Meizu ile ortaklaşa geliştirdiği akıllı telefonu Polestar Phone için çalışmalarını hızlandırdı. Google Play Console'da görünen cihazın Android tabanlı olacağı ve Google hizmetlerini destekleyeceği belirtiliyor. Polestar Phone'un özellikleri ve çıkış tarihi henüz net değil.

08.02.2024 12:09  Güncelleme: 01:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Volvo ve Geely'nin elektrikli otomobil girişimi Polestar, ilk akıllı telefonu için çalışmalarını hızlandırdı. Polestar Phone olarak adlandırılması beklenen model, son olarak Google Play Console'da göründü. Peki akıllı telefon neler vadediyor?

Meizu imzalı Polestar Phone resmen geliyor

Polestar, Meizu ile ortaklaşa geliştirdiği akıllı telefonuna ağırlık vermeye başladı. Google Play Console'daki listeleme, cihazın Android tabanlı olacağını ve Google hizmetlerini destekleyeceğini gösteriyor. Cihaz, Meizu'nun arayüzü olan Flyme OS'u kullanacak.

Volvo ve Geely'nin elektrikli otomobil girişimi Polestar, akıllı telefon için çalışmalarını hızlandırdı

Telefonla ilgili planlar ilk olarak geçtiğimiz sonbaharda açıklanmıştı. Tasarım detaylarını gösteren bir lansman düzenleyen Polestar, ilk modeli Phone 1 için Meizu ile birlikte çalıştığını söyledi.

Yapay zekalı Windows mu geliyor? Microsoft'tan yeni etkinlik

Google listelemesi ayrıca cihazın resmi adının "Polestar Phone" olduğunu ve henüz bir model numarası eklenmediğini doğruluyor. Phone 1'in özellikleri belirsiz, ancak Polestar'ın elektrikli otomobilleriyle tam uyumluluk sunması mümkün görünüyor.

Daha önceki sızıntılar, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 veya Gen 2 işlemci ile geleceğini ortaya koydu. Cihazın önümüzdeki ay tanıtılması ve ilk olarak Çin pazarında satışa sunulması bekleniyor.

Volvo ve Geely'nin elektrikli otomobil girişimi Polestar, akıllı telefon için çalışmalarını hızlandırdı

Polestar aslında daha çok Çin pazarına elektrikli otomobil üreten bir marka. Ancak şirket, son zamanlarda Polestar 4 gibi modelleriyle Avrupa'da da kendini göstermek istiyor. Bakalım ilk telefon ve elektrikli araç ülkemize ne zaman giriş yapacak, zamanla göreceğiz.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Volvo ve Geely'nin elektrikli otomobil girişimi Polestar, akıllı telefon için çalışmalarını hızlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement