Voidrunner Kapalı Beta Başlıyor - Son Dakika
Teknoloji

Voidrunner Kapalı Beta Başlıyor

Unreal Engine 4 ile geliştirilen uçuş FPS oyunu Voidrunner, yakında Steam üzerinden Kapalı Beta'da.

03.07.2016 16:31

Unreal Engine 4 ile geliştirilen uçuş FPS oyunu Voidrunner, yakında Steam üzerinden Kapalı Beta'da.

Ülkemizin önde gelen oyun geliştiricilerinden RealityArts, FPS tarzında oynanan bir uçuş & savaş oyunu olan Voidrunner'ın çok yakında Kapalı Beta sürecine başlayacağını duyurdu.

Yaklaşık bir sene evvel Steam'de 3 gün içerisinde yeşil ışık (Greenlight) alarak hepimizi gururlandıran proje, daha sonra da ülkemizde ilk defa Unreal Engine'in geliştiricisi Epic Games tarafından doğrudan desteklenerek daha hızlı ilerlemesi sağlandı.

RealityArts, Voidrunner'ın uzun üretim sürecinin sonlarına gelirken Kapalı Beta sürecini yeni bir oyun içi video ile kutluyor:

Voidrunner, uçuş oyunlarının dinamiklerini FPS oyunlarının akıcı ve kolay kontrolleriyle birleştiriyor. Yakında takım bazlı modlarının da açılmasıyla E-Spor'a doğru ilerlemesi planlanan Voidrunner'ın Kapalı Beta sürecine dahil olmak için oyuncularınadresinden email ve ülke seçmeleri yeterli. Kapalı Beta süreci tamamen ücretsiz olacak.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen Voidrunner'ın tam Sanal Gerçeklik kontrol desteği ile beraber gelecek olan Sanal Gerçeklik desteği ise Açık Beta'da geliyor.

Kapalı Beta'nın Temmuz ayının sonlarına doğru başlaması planlanıyor.

Ayrıca Voidrunner'ın tam sürüm versiyonu Türkçe dublaj desteği ile beraber çıkacak.

Voidrunner Görseller

Voidrunner Kapalı Beta Başlıyor
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Voidrunner Kapalı Beta Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement