Ve Android'li Blackberry Telefon Resmen Doğrulandı! - Son Dakika
Teknoloji

Ve Android'li Blackberry Telefon Resmen Doğrulandı!

Ve Android\'li Blackberry Telefon Resmen Doğrulandı!

Dünyanın en güvenli Android telefonuyla karşılaşabiliriz.

25.09.2015 18:17
Mahmut Saral - -

Uzun süredir gelen Android'li BlackBerry haberleri nihayet resmiyete kavuştu. BlackBerry patronu John Chen, daha önce verdiği bir açıklamasında, güvenli bir alan olduğu takdirde Android'li telefon yapabileceklerini söylemişti. Şimdi de Android'li bir telefon hazırladıklarını nihayet doğruladı.


Biliyorsunuz, son zamanlarda Android işletim sistemli olduğu iddia edilen BlackBerry Venice'e dair birçok haber sunduk sizlere. Görüntülerden teknik detaylara kadar birçok detay paylaşmıştık. İşte Venice isimli model, şimdilerde BlackBerry Priv olarak bekleniyor.


John Chen, bu telefonda BlackBerry'nin en güvenli deneyimini Android işletim sistemiyle buluşturarak dünyanın en geniş mobil eko sistemlerinden olan Android'e yeni bir hava getirme düşüncesinde olduklarını bildiriyor. Üst seviye olarak beklenen telefon hakkında daha fazla detayın önümüzdeki haftalarda gelmesi bekleniyor.


Daha evvel yayınlanan ve kesin olmayan bazı teknik detaylar şöyle:


5.4 inç 1440 x 2560 çözünürlüklü ekran, kızaklı fiziksel klavye, 18MP ana kamera, 5MP ön kamera, 3GB RAM, Snapdragon 808 işlemci.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Ve Android'li Blackberry Telefon Resmen Doğrulandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement