Unreal Engine 4'lü Resident Evil 2 Remake'i, Capcom'un İsteğiyle İptal Edildi - Son Dakika
Teknoloji

Unreal Engine 4'lü Resident Evil 2 Remake'i, Capcom'un İsteğiyle İptal Edildi

Unreal Engine 4\'lü Resident Evil 2 Remake\'i, Capcom\'un İsteğiyle İptal Edildi

Bunun yerine Capcom'un hazırladığı remake için fikir alışverişleri daha faydalı olabilir.

18.08.2015 16:17
Mahmut Saral - -

Resident Evil 2 hayranları, ne zamandır bu oyunun Capcom tarafından yeniden hazırlanmasını talep ediyordu. Capcom'da henüz bir hareketlilik yokken ortaya Invader Games çıkmıştı ve gönüllü olarak Resident Evil 2 Reborn isimli remake projesine başlamıştı, ki bu projede Unreal Engine 4 motoru kullanılıyordu. Yayınlanan oynanış videoları da oyuncuları heyecanlandırmıştı.


Daha sonrasında ise, Capcom'dan beklenen açıklama geldi ve Resident Evil 2'nin remake versiyonunun hazırlandığı resmiyet kazandı. E peki bu durumda fanların hazırladığı Reborn'a ne olacaktı? Görünüşe göre tamamlanamadan tarih olacak...


Invader Games'in Facebook sayfasındaki bilgilere bakılırsa Capcom, ekiple tanışarak RE2 Remake'i duyururken çeşitli fikir alışverişlerinde bulundu. Böylece"resmi remake oyununun" gelişim süreci daha verimli olacak. Ayrıca Capcom, Invader Games'in hazırladığı projenin de iptal edilmesi talebinde bulundu ve bu da kabul gördü. Ekip, projeyi devam ettiremeseler bile dünya çapındaki hayranların isteklerinin Capcom tarafından değer gördüğü için mutlu olduklarını belirtiyor.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Unreal Engine 4'lü Resident Evil 2 Remake'i, Capcom'un İsteğiyle İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement