Uncharted 4 Multiplayer Lost Treasures Dlc Yayımlandı - Son Dakika
Teknoloji

Uncharted 4 Multiplayer Lost Treasures Dlc Yayımlandı

Uncharted 4 Multiplayer Lost Treasures Dlc Yayımlandı

Uncharted 4 Multiplayer Lost Treasures DLC Yayımlandı Uncharted 4'ün merakla beklenen Uncharted 4 Multiplayer Lost Treasures DLC 'si bugün Sony tarafından yayımlandı.

02.07.2016 13:16

Uncharted 4 Multiplayer Lost Treasures DLC Yayımlandı

Uncharted 4'ün merakla beklenen Uncharted 4 Multiplayer Lost Treasures DLC 'si bugün Sony tarafından yayımlandı.

Oyunun çıkışından bu yana ki ilk DLC olan ve multiplayer olarak da oynanabilen DLC, yepyeni karakteri görünümleri ile birlikte oyunu bambaşka bir hale büründürüyor. 1.3 GB'lık bu DLC, oyuna 70 yeni seviyenin yanı sıra yeni rütbe sistemleri de ekliyor.

DLC ile birlikte oyunun 1.08 sürümü de yayımlandı. Bu süreçte Uncharted 4'ün bazı verileri de oyuncularla paylaşıldı. Çıktığı günden bugüne dek 1.8 milyondan fazla kişinin oynadığı Uncharted 4, toplamda 54 yıldan fazla süre oynanmış.

uncharted4-multiplayer-lost-treasures-dlc-yayimlandi2 Uncharted 4 Multiplayer Lost Treasures DLC

Uncharted 4 Multiplayer Lost Treasures DLC Yayımlandı

Ayrıca bunlar dışında yeni DLC ile birlikte yeni harita ve yeni araçlar da oyunculara sunuluyor. Yeni gelen harita gizli suyollarını içeriyor. Sunken Ruins (Batık Harabeler) ismindeki harita, sonraki gelecek olan haritalara öncülük edecek. Yeni DLC ile birlikte bunlar dışında; kalıntılarda yer alan oyun sandıkları artık satın alınabiliyor. Bu sandıkların arasında yeni P90 Long Gun ve oyundaki arkadaşlarınızı ışınlamanıza yarayan Indra Mystical rotası da mevcut.

DLC ile birlikte gelen yeni oyun seviyeleri ise oyuncuları sevindirecek başka bir içerik. Toplamda 70 oyun seviyesine oyuncular erişme imkanına sahip. Sandıklar, kalıntılar, kazanılan yeni araçlar oyuncuların yeni seviyelere geçmesini sağlayacak. Ayrıca oyuncular her 5 seviye geçtiğinde yeni bir özel görünüme sahip olacaklar.

Şimdilik güncellemenin bütün detayları bu şekilde. Yeni detaylar ve yeni güncellemeler geldikçe siz Turkish Player takipçilerini bilgilendireceğiz.

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Uncharted 4 Multiplayer Lost Treasures Dlc Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement