Üç Yeni Terminator Filmi Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

Üç Yeni Terminator Filmi Geliyor!

Üç Yeni Terminator Filmi Geliyor!

Arnold Schwarzenegger'in başrolünde yer aldığı Terminator serisi için son yıllarda çekilen hiçbir film eski tadı vermedi ve neredeyse tamamı ağır eleştirilere maruz kaldı.

27.07.2017 06:10

Arnold Schwarzenegger'in başrolünde yer aldığı Terminator serisi için son yıllarda çekilen hiçbir film eski tadı vermedi ve neredeyse tamamı ağır eleştirilere maruz kaldı. Bu durum çok yakında değişebilir çünkü Hollywood'un usta ismi James Cameron'dan yeni bir üçleme müjdesi geldi.

Seri baştan mı başlayacak?

Öncelikle serinin yeniden başlayıp başlamayacağının dahi belli olmadığını belirtmemiz gerekiyor. Zira Cameron verdiği röportajda filmin haklarını elinde bulunduran David Ellison ile görüşmelerinin sürdüğünü ve bu görüşmeler netliğe kavuşmadan herhangi bir detayı paylaşamayacağını dile getirdi.

Üç Yeni Terminator Filmi Geliyor!

Cameron'a göre Termintor serisinin önemi günümüzde yaşanan bilimsel gelişmelerle birlikte çok daha artmış durumda. Seride anlatılan hikayenin artık günümüzde gerçek olmaya oldukça yaklaştığını belirten Cameron, bu yüzden yeni Terminator filmleriyle izleyici karşısına çıkmanın mantıklı olacağını savunuyor.

Filmin senaristliğinin ve yönetmenliğinin James Cameron tarafından yapılması durumunda ortaya çıkabilecek projeyi muhtemelen oldukça beğeneceğimizi düşündüğümüzü belirterek haberimizi noktalayalım.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Üç Yeni Terminator Filmi Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement