Türk Hacker Grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı'na Ait Gizli Askeri Verileri Ele Geçirdi - Son Dakika
Teknoloji

Türk Hacker Grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı'na Ait Gizli Askeri Verileri Ele Geçirdi

Türk Hacker Grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı\'na Ait Gizli Askeri Verileri Ele Geçirdi

Filistin ve İsrail arasındaki savaş sürerken, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birkaç ülke, savaşın sona ermesi için çalışmalarını sürdürüyor. Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı'na ait çok gizli askeri verileri ele geçirdiğini duyurdu. Grup, bu tür adımların devamının geleceğini belirtti. Henüz karşı bir açıklama yapılmadı ve iddia edilen bilgiler hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

23.10.2023 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin ve İsrail arasında süren savaş, birçok sivilin zarar görmesine neden oluyor. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birkaç ülke, daha çok yıkım olmadan savaş ortamının sona ermesi için çalışmalarını sürdürüyor. Günümüzde savaşların siber güvenlik kısmı göz ardı edilemiyoruz. Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, kritik bir veriyi ele geçirdiğini duyurdu.

Ayyıldız Tim: " İsrail Savunma Bakanlığı'na ait çok gizli askeri veriler elimizde"

Türkiye'nin en popüler Hacker gruplarından Ayyıldız Tim, önemli bir açıklama paylaştı. Grup, İsrail Savunma Bakanlığa ait çok gizli askeri bilgileri ele geçirdiklerini duyurdu. Ayyıldız Tim, bu tür adımların devamının da geleceğinin altını çizdi.

Türk Hacker Grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı'na Ait Gizli Askeri Verileri Ele Geçirdi

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İsrail Savunma Bakanlığa ait çok gizli askeri veriler, tatbikat verileri ve personel verileri Ayyıldız Tim tarafından hacklenip ele geçirilmiştir.

KİMLERİ GÖRDÜK GEÇİRDİK

BUNLAR DAHA 100%1 İ ????????

Biz yeni gelmedik geri geldik ?? pic.twitter.com/kAMJqZ40zB

— Ayyıldız Tim ???? (@AyyildizTim209) October 22, 2023

Öte yandan paylaşılan bilgiler için henüz karşı bir açıklama gelmedi. Ek olarak iddia edilen bilgiler hakkında da detaylı bilgi henüz ortaya çıkmadı. Ancak Hacker grubu, daha önce de bazı terör örgütü ve ülkelerin gizli belgelerini ele geçirdiğini açıklamıştı.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Türk Hacker Grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı'na Ait Gizli Askeri Verileri Ele Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement