Torrent'te Terminator Genisys Tuzağına Düşmeyin - Son Dakika
Teknoloji

Torrent'te Terminator Genisys Tuzağına Düşmeyin

Torrent\'te Terminator Genisys Tuzağına Düşmeyin

Zaman hırsızları yine iş başında.

25.06.2015 11:17
Mahmut Saral - -

Yılın en çok beklenen aksiyon bilim kurgu filmlerinden Terminator: Genisys, yarından itibaren ülkemizde vizyona giriyor. 2D, 3D ve IMAX görüntü seçenekleri olan film, Arnold Schwarzenegger'ın 12 yıl sonra Terminator rolüyle geri dönmesi ve seriye yeni bir başlangıç anlamı taşıdığından önemli. Alan Taylor tarafından yönetilen filmde, dizi dünyasından da tanıdığımız Emilia Clarke ve Jai Courtney gibi oyuncular rol alıyor.


Avengers, Hızlı ve Öfkeli, Jurassic World gibi filmlerden sonra Terminator'ün de gişede güçlü bir etki bırakması bekleniyor. Ama tabii bir yanda beyazperde heyecanı yaşanırken bir yanda da internetteki kötü niyetli insanlar boş durmuyor. Terminator Genisys'in şu an birçok Torrent indirme linki bulunuyor ve bunlar gerçek film değil tabii ki. Ayrıca iyi bir görüntü kalitesi istiyorsanız bu filmi sinemada izlemeniz en iyisi olacaktır.


Test amaçlı olarak bu dosyalardan bir tanesini biz de indirdik ve beklentilerimizde şaşırmadık. Boş yere zamanınızı ve internet kotanızı harcamamanızı tavsiye ederiz.


Bu arada, dün sabah basına özel gerçekleştirilen gösterimde, yeni Terminator filmini izledik ve görüşlerimizi sizler için sıraladık. Göz atmak isterseniz tıklayın.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Torrent'te Terminator Genisys Tuzağına Düşmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement