The Exorcist Geri Dönüyor - Son Dakika
Teknoloji

The Exorcist Geri Dönüyor

The Exorcist Geri Dönüyor

Beyaz perdenin klasik filmlerinden biri olan Exorcist için neler söyleniyor?

25.09.2015 19:17
Hasan Uğur Nayır - -

Morgan Creek Productions şimdiye kadar birçok filme imza attı, toplamda 78 film. Şimdi Morgan Creek, yatırım bankacılığı grubu Houlihan Lokey'le filmlerin haklarını satmak için çalışmaya başladı. Bu filmler içinde Robin Hood: Prince Of Thieves, The Exorcist gibi yapımlar var. Peki neden böyle bir şey yapılıyor? Borç içinde mi yüzüyorlar? Aslında hayır, bazı şeyleri ileriye taşımak istiyorlar.


Deadline'ın raporuna göre herhangi bir satış parçası olarak beş tane filmin yeniden çevirim hakları Morgan Creek'in elinde oluyor. Bunların arasında Ace Ventura: Pet Detective, Major League, Young Guns, Flying Tigers ve The Exorcist var! Zaten spekülasyonlar da bu noktada başladı, çünkü The Exorcist yeniden çekilebilir. Hatta günümüz efektleriyle birlikte yeni filmin oldukça etkileyici olacağı söyleniyor. Olasılık var, fakat kesin bir şey demek zor.


William Friedkin tarafından yönetilen The Exocist yani Türkçe adıyla Şeytan filmi 1973'te vizyona girdi ve şimdiye kadar yapılmış en korkutucu filmlerden biri olarak kabul ediliyor. Filmin Türk versiyonu ise 1974'te çekildi. Yapımın başrollerinde Canan Perver, Cihan Ünal ve Meral Taygun oynadı.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji The Exorcist Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement