Teknoloji Muhabbeti Bölüm 3: Togg teslimat rekoru, yeni iMac fiyatları ve daha fazlası - Son Dakika
Teknoloji

Teknoloji Muhabbeti Bölüm 3: Togg teslimat rekoru, yeni iMac fiyatları ve daha fazlası

Teknoloji Muhabbeti Bölüm 3: Togg teslimat rekoru, yeni iMac fiyatları ve daha fazlası

ShiftDelete.Net Kurucusu Hakkı Alkan ve Genel Yayın Yönetmeni Tolga Cem Küçükyılmaz, Teknoloji Muhabbeti serisinde Togg teslimat rekorundan yeni iMac fiyatlarına, YouTube Premium zamlarından Instagram'a gelen yapay zeka desteğine kadar birçok konuyu değerlendiriyor. Apple'ın iPhone 17 ile fabrikalarını kapatma girişimi, M3 işlemcili MacBook serisi ve yeni iMac fiyatları da videoda ele alınıyor. Ayrıca vivo'nun Türkiye'deki ilk deneyim mağazası, Apple'ın iPhone 15 etkinliği, YouTube Premium fiyat artışı, Huawei'nin otomobil şarj üniteleri ve Türkiye'ye gelen elektrikli otomobil gibi konular da tartışılıyor. UÇAKSAN'ın yerli yolcu uçağı ve yeni IMEI kayıt ücretleri hakkındaki yorumlara da videodan ulaşabilirsiniz.

05.11.2023 09:03

Haftalık gündem serimizin 3. bölümü ile karşınızdayız. Özellikle bu hafta teknoloji dünyası için dolu dolu geçti. Togg teslimat rekorundan yeni iMac fiyatlarına, YouTube Premium zamlarından Instagram'a gelen yapay zeka desteğine kadar birçok farklı konuyu ShiftDelete.Net Kurucusu Hakkı Alkan ve Genel Yayın Yönetmeni Tolga Cem Küçükyılmaz Teknoloji Muhabbeti serimizde değerlendirdi.

Teknoloji dünyasında bu hafta neler oldu?

Geçen haftanın önemli gelişmeleri, kritik olayları, gündeme oturan haberleri ile Teknoloji Muhabbeti Bölüm 3 karşınızda. Önceki haftalara ait gelişmeleri ve yorumları merak ettiyseniz oynatma listesinden ulaşabilirsiniz. İşte Teknoloji Muhabbeti serimizin 3. videosu ve iyi seyirler…

Apple'ın iPhone 17 ile birlikte fabrikalarını kapatma girişimi ile başlayan hafta M3 işlemcili MacBook serisi ile devam etti. Bunların yanında Apple'ın yeni iMac fiyatlarını açıklamasıyla kullanıcılar "gerçekten almaya değer mi?" sorularını da bizlere sormaya başladı. Cevabı ise videomuzda.

vivo, Türkiye'de ilk deneyim mağazasını açtı!

Devamında son olarak Apple'ın etkinliği iPhone 15 ile çekmesine değindik. Apple gündeminin ardından YouTube Premium abonelerini üzen yüzde 93 oranındaki fiyat artışını konuştuk. Son zam ile YouTube Premium 29,99 TL'den 57,99 TL'ye, aile planı ise 59,99 TL'den 115,99 TL'ye çıktı.

Otomobil dünyasında ise bizleri Huawei karşıladı. Telefondan tablete birçok teknolojik ürün üreten Huawei son olarak otomobil şarj ünitelerine el atmıştı. Bu hafta ise Türkiye'ye bir elektrikli otomobili 5 dakikada şarj edebilecek güçteki ünitesini satışa sundu. Ardından BYD'nin fiyat performans elektrikli otomobili ATTO 3'ten bahsettik.

UÇAKSAN'ın yerli yolcu uçağından yeni IMEI kayıt ücretlerine kadar birçok konudaki yorumlarımıza videomuzda ulaşabilirsiniz. Önceki haftaların videolarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Daha fazla içerik için ShiftDelete.Net YouTube kanalına abone olmayı ve sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Teknoloji Muhabbeti Bölüm 3: Togg teslimat rekoru, yeni iMac fiyatları ve daha fazlası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement