Seagate 500 Gb 7200 Ncq Sata3 16 MB St500dm002 - Son Dakika
Teknoloji

Seagate 500 Gb 7200 Ncq Sata3 16 MB St500dm002

Seagate 500 Gb 7200 Ncq Sata3 16 MB St500dm002

Seagate 500 Gb 7200 Ncq Sata3 16 MB St500dm002 Özellikleri.

21.05.2014 04:01

Seagate 500 Gb 7200 NCQ Genel Özellikleri

The Power of One

Seagate ® Masaüstü HDD tüm masaüstü uygulamaları için bir sabit disk. Güvenilir performans, güvenilirlik ve basitlik 30 yıldır tarafından desteklenen her ihtiyaç için bir sürücü.Maliyetleri düşürmek ve depolama kadar krank HDD'ler 3TB ve 4TB sürücüler No sorunsuz geçiş Seagate AcuTrac ™ teknolojisi HDD depolama yoğunluklarını en üst düzeye çıkarır.

Seagate Desktop HDD

Maliyetleri düşürmek depolama yenilikleri sunmak ve depolama kadar krank Seagate'in güvenin.Endüstrinin ilk 1 TB-disk başına sabit disk teknolojisi OptiCache ™ teknolojisi, büyük 64MB önbellek boyutları ve gelişmiş mikroişlemci yetenekleri patlatır Seagate OptiCache ™ teknolojisi, bir önceki nesle göre% 45 kadar performansı artırır SATA 6Gb/ s teknolojisi performansını en üst düzeye çıkarır Seagate AcuTrac ™ teknolojisi sayesinde yüksek dokunmatik çalışma ortamlarında güvenilir okuma/ yazma performansı sağlar Ücretsiz DiscWizard ™ yazılımı, eski PC BIOS ve Windows XP tabanlı sistemlerde 2TB kapasitelerinin de ötesinde kapasite sağlar.

2TB ötesinde hiç sorunsuz geçi

Eğer 2TB ötesine taşıma konusunda endişeli misiniz? Sen olmak zorunda değilsiniz. Seagate DiscWizard ™ programı bu geçiş bir çırpıda yapar:Ücretsiz yazılım 2TB ötesinde sürücüleri kullanmak için Windows makineleri sağlar

Sabit disk depolama yoğunluklarını Maximises

Seagate Masaüstü HDD, 1TB-disk başına teknolojisi, tek inç genişliğinde 340.000 benzersiz parçaları içeriyor. Bu inanılmaz depolama yoğunluğu, yeni kapasite imkanlarını sürücüler ve toplam depolama maliyetlerini düşürür.Seagate AcuTrac ™ teknolojisi sadece 75 nanometre genişliğinde nano-boyutlu parçaları doğru okuma ve yazma ile depolama yoğunluğu sağlar! Bu cümlenin sonundaki tam durağında yaklaşık 500 kat daha küçüktür..

DiscWizard ™ yazılımı ile 2TB ötesine gitmek

2TB daha büyük sabit diskler için yerel erişim elde etmek için emin yolu, UEFI denilen yeni BIOS standardını kabul etmektir. Eğer yeni bir standart için hazır değilseniz, Seagate bir alternatif sunuyor.Ücretsiz DiscWizard ™ Seagate'in yazılım hatta Windows XP ile ve standart PC BIOS'u kullanarak, size etkili bir 3TB ve 4TB Seagate Masaüstü HDD kullanmak için bir araç sağlar. Ücretsiz kopyalama bugün 2TB ötesine gitmek olsun!

Kanıtlanmış kalite ve performans

Seagate Desktop HDD'ler dünyanın en popüler masaüstü depolama çözümleri vardır. Tutarlı kalite ve performans arttırıcı yenilikler ve bu Native Command Queuing ve dikey kayıt gibi özellikleri ile, Seagate zaman ve tekrar tekrar sunar.Buna ek olarak, Seagate Masaüstü HDD'ler çevre yönetimi odaklanarak, sektöründe en gelişmiş üretim süreci kullanılarak üretilmektedir..

Sayıları nerede Yeşil

Seagate ® Masaüstü HDD 1TB-disk başına performanstan ödün vermeden devletler-ederken boşta daha fazla enerji tasarrufu için güç modları gelişmiş var.Masaüstü HDD'ler çevre yönetimi odaklanarak, sektöründe en gelişmiş üretim süreci kullanılarak üretilmektedir.Masaüstü HDD'ler tehlikeli madde ABD RoHS direktifine uymak ve gönüllü halojen bileşikler kısıtlamak Yüzde yetmişi veya Barracuda sürücüler oluşturmak için kullanılan malzemelerin daha geri dönüşümlüdür Düşük güç tüketimi.

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Seagate 500 Gb 7200 Ncq Sata3 16 MB St500dm002 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement