Samsung Galaxy S7'nin Çıkış Tarihi ve Yeni Detayları - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy S7'nin Çıkış Tarihi ve Yeni Detayları

Samsung Galaxy S7\'nin Çıkış Tarihi ve Yeni Detayları

Yeni amiral gemisi hakkındaki bazı ayrıntılar bir yetkili tarafından ortaya çıkarıldı.

06.11.2015 12:47
Hasan Uğur Nayır - -

Güney Koreli media.daum.net sitesi (Ana akım yayınlardan biri) ismini açıklamadığı Samsung yetkilisini gerekçe göstererek Galaxy S7'nin şubat ayı başlarında piyasada olacağını iddia etti. Daha önceki raporlarda ise çıkış tarihi ocak ayı hatta 2015 Aralık'ı olarak geçiyordu.


Beklentiler ise ocak ayında S7 duyurusunun yapılması ve bir ay sonra da başta Güney Kore olmak üzere farklı ülke pazarlarında telefonun çıkması yönünde.


Bu durumu bir kenara bırakacak olursak Koreli kaynaklar Galaxy S7'nin Cat. 12 LTE destekli ilk akıllı telefon olacağını söyledi. Snapdragon 820'de Cat. 12 desteği olduğunu biliyoruz, eğer sözde yeni rapor doğruysa Exynos 8890'da da Cat. 12 bulunuyor demek. Galaxy S7'nin kamerası ise sis perdesinin yoğun kısmında kalan parçalardan biri. Cihazda 16 veya 20 MP ISOCELL kamera olacağına dair iddialar var, bununla birlikte yeni 12 MP'lik büyük sensörlü bir kamera da olabilir.


Tabii ki bu bilgiler resmi olarak herhangi bir şekilde onaylanmadı. Belki Samsung farklı bir şeyler sunabilir ki, bunu daha önce yapmıştı. Neler olacağını ise bekleyip, görmemiz lazım.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy S7'nin Çıkış Tarihi ve Yeni Detayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement