Samsung Galaxy S7 En İyi Ses Kalitesini Sunacak! - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy S7 En İyi Ses Kalitesini Sunacak!

Samsung Galaxy S7 En İyi Ses Kalitesini Sunacak!

Güney Koreli şirket yeni telefonunda kullanıcılara neler sunacak?

20.10.2015 15:47
Hasan Uğur Nayır - -

Galaxy S6'da tasarım dili değişti, fakat Galaxy S7'de farklı bir tasarım anlayışı olabilir. Bununla birlikte S7 donanımsal özellikleriyle de rekabet yarışında önde olmaya çalışacak. İşlemciden ekrana, ses performansına kadar birçok noktayla alakalı söylentiler var. Lafı daha fazla uzatıp, çekmeden neler olduğuna büyüteç tutalım.


En iyisi!


CES 2015'te ESS Technology mobil platform için yeni Stereo D/A dönüştürücüsünü açıkladı. SABRE9018AQ2M olarak da biliniyor. Dünyanın en güçlü 32 bit dönüştürücüsü olarak tanımlanıyor. Düşük güç tüketimi, 129dB dinamik aralık ve -120dB (0.0001%) harmonik distortion ile müthiş yeteneklere sahip.


SAMSUNG GALAXY S6 EDGE+ İNCELEMESİ


Çinli sosyal ağ Weibo'dan sızan bilgiye göre Samsung Galaxy S7 ESS Technology'nin yeni çözümünden yararlanacak olan ilk akıllı telefon olacak. Diğer bir deyişle Samsung Galaxy S7'de daha önce duyulmamış bir ses kalitesi olacak demek. Samsung belki Galaxy S7 yanında özel üretim bir kulaklık da verebilir. Siz bu duruma ne dersiniz? Samsung Galaxy S7'den beklentileriniz nedir?





Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy S7 En İyi Ses Kalitesini Sunacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement