Samsung Galaxy S4 Hakkında Yeni Dedikodular - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy S4 Hakkında Yeni Dedikodular

Samsung Galaxy S4 Hakkında Yeni Dedikodular

Dokunmadan kontrol, PHOLED ekran,iki farklı Galaxy S4 prototipi.

09.03.2013 10:29

Özgür Yıldız - -

Samsung'un çok satan Galaxy S3 modelinden sonra, yeni S4'te neler olabileceği hakkında ortaya birçok söylenti çıktı. Bunlardan en son ortaya atılanlar ise oldukça ilginç.

İlk söylenti, yeni Galaxy S4'te telefonun ekranına dokunmadan, sadece parmaklarımızı ekranın üzerinde gezdirerek kontrol edebileceğimiz yönünde. Parmaklarımızın yarattığı elektriksel alanı algılayabilecek sensörlerle, Samsung Galaxy Note II'deki Air View teknolojisine benzer bir şekilde, notifikasyonların üzerinde parmağımızı gezdirerek o bağlantıyı açabileceğiz. Sony bu teknolojiyi, düşük model Sony Xperia sola'da kullanmıştı.

Diğer bir söylenti ise ekranla ilgili. Söylentiye göre geleneksel AMOLED ekran yerine PHOLED ekran kullanılacak. Bu ekranın özelliği ise %25 daha az pil tüketiyor olması.

Son söylenti ise Samsung Galaxy S4'ün iki adet prototipi bulunduğu yönünde. Birinin LCD ekranı ve Qualcomm Snapdragon 600 işlemcisi varken, diğerinin AMOLED ekranı ve Samsung'un Exynos 5 Octa işlemcisi olduğu iddia ediliyor. Şu an Samsung'un hangi modeli nerede satacağı ya da farklı bir modelle ortaya çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor.

Özgür Yıldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy S4 Hakkında Yeni Dedikodular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement