Samsung, Blackberry'i Satın Almak Üzere! - Son Dakika
Teknoloji

Samsung, Blackberry'i Satın Almak Üzere!

Samsung, Blackberry\'i Satın Almak Üzere!

Samsung, Kanadalı BlackBerry için 7.5 milyar doları gözden çıkarmış durumda.

15.01.2015 00:44
Emre Çetinkaya - -

Kanada merkezli teknoloji firması BlackBerry'nin son yıllarda ne kadar zorlu zamanlar geçirdiği herkesin malumu. CEO'su John Chen ile birlikte aslında son zamanlarda biraz olsun toparlanan firma, yine de eski günlerinin özlemini çekiyor. Eski günlerine dönmek için tüm gücüyle çalışan firmaya tanıdık bir talip var.


Reuters'in firmaya yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, akıllı telefon pazarının zirvesindeki isim olan teknoloji devi Samsung, BlackBerry için 7.5 milyar doları gözden çıkarmış durumda. Hatta iki firmanın yetkilileri geçtiğimiz günlerde bu anlaşmayı konuşmak için bir araya gelmişler bile. Ancak henüz bu konuda iki taraftan da bir açıklama gelmiş değil.


Diğer taraftan bu teklifin ortaya çıkması bile BlackBerry'nin hisselerinin yükselmesi için yeterli oldu. Gelen bilgilere göre BlackBerry'nin hisseleri yüzde 30 oranında değer kazandı.


Son olarak Samsung'un, BlackBerry'e, hisse başına 13.35 dolar ila 15.49 dolar arası bir fiyat önerdiğini söyleyelim. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung, Blackberry'i Satın Almak Üzere! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement