Samsung şaşırttı! Yedi yaşındaki telefona güncelleme - Son Dakika
Teknoloji

Samsung şaşırttı! Yedi yaşındaki telefona güncelleme

Samsung şaşırttı! Yedi yaşındaki telefona güncelleme

Samsung, 2015 yılında çıkış yapan S5 Neo için güncelleme yayınlayacak. Ayrıca Galaxy A7 (2018) için de güncelleme paylaşacak.

24.08.2022 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son haftalarda eski akıllı telefon modellerine güncelleme paylaşmasıyla merak uyandıran Samsung, şimdi de 2015 yılında duyurduğu bir cihaza güncelleme verdi. Avrupalı bir kaynağın iddiasına göre, Galaxy S5 Neo GPS güncellemesi alacak.

Eski Samsung'lara güncelleme: S5 Neo, A7 (2018), S10 ve Note 10

Hollandalı kaynak GalaxyClub tarafından hazırlanan yeni bir rapora göre Samsung, güncelleme programını genişletmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda S10 ve Note 10'a güncelleme dağıtan şirket, şimdi de S5 Neo, A7 (2018) modellerini gözden geçiriyor.

Samsung şaşırttı! Yedi yaşındaki telefona güncelleme

2015 yılında tanıtılan ve Android 6.0.1 sürümüne sahip olan S5 Neo, "G903FXXU2BVG3" kod adlı bir güncelleme alacak. Güncellemenin GPS düzeltmesi içereceği dile getirildi. Görünüşe göre Samsung, bu modeli kullanan müşterilerini GPS sorunuyla karşı karşıya bırakmak istemiyor.

shiftdelete.net/samsung-galaxy-a12-android-12-guncellemesi-aldi

Güncelleme alan bir diğer eski model ise 2018 çıkışlı Galaxy A7 oldu. "A750FNXXU5CVG2" kod adındaki güncellemenin, Temmuz ayının güvenlik açıklarını kapatacağı ifade edildi. Ayrıca diğer birçok Galaxy modelinin de aldığı kararlılık iyileştirmelerini içeriyor.

Samsung ayrıca Ağustos ayı güvenlik güncellemesini Galaxy S10 ve Note 10 modelleriyle de paylaştı. WI-FI, NFC, Bluetooth, Samsung DeX ve Knox VPN'i ele alan yeni güncellemede 60 adet güvenlik açığının kapatıldığı ifade edildi.

Samsung şaşırttı! Yedi yaşındaki telefona güncelleme

Samsung henüz Galaxy A7 ve S5 Neo güncellemesini doğrulamamış olsa da, S5 Neo için GPS sorununu çözmesi mantıklı görünüyor. 2015 yılında çıkan bu telefonu hala kullanıyorsanız güncelleme alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlardan bizlerle paylaşmayı unutmayın

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Samsung şaşırttı! Yedi yaşındaki telefona güncelleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement