Rockstar'dan Ps3 ve X360'da Gta Oynayanlara Kötü Haber - Son Dakika
Teknoloji

Rockstar'dan Ps3 ve X360'da Gta Oynayanlara Kötü Haber

Rockstar\'dan Ps3 ve X360\'da Gta Oynayanlara Kötü Haber

Eski nesil konsolların teknik kapasiteleri artık yeterli değil.

13.09.2015 13:17
Mahmut Saral - -

PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için güzel duyurular yapan Rockstar Games, ne var ki eski nesil konsollar PlayStation 3 ve Xbox 360 için keyif verici açıklamalar yapamıyor. Daha önce PC ve yeni nesil konsollarda FPS oyun modu ve video editör desteğini hazırlayan Rockstar, bu özellikleri PS3 ve X360 sürümlerinde sunmamıştı. Şimdi bu konsollar için bir kötü haber daha var.


Ve bildiğiniz gibi Rockstar, GTA 5'i yalnızca tek kişilik deneyim olarak satışa sunmamıştı. Onun yanında bir de GTA Online var ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Haliyle Online taraf için de sürekli güncellemeler geliyor.


VG247'de yer alan habere göre Rockstar, bundan sonra GTA Online'ın PS3 ve X360 sürümleri için yeni güncellemeler yayınlamayacağını duyurdu. Bunun sebebi ise, eski konsolların teknik kapasitelerinin artık sınırına ulaşılmış olması. Yetkililer, yeni güncellemeler yayınladıkları takdirde PS3 ve X360'daki GTA Online stabilitesinin bozulma riskinin de olduğunu bildiriyor ve bu yüzden bir şey yapamayacaklarını ekliyorlar.


Bu yüzden teknik kapasiteleri yeterli olduğu için güncellemeleri PS4 ve Xbox One konsollarında görmeye devam edeceğiz. Tabii PC'de de. İmkanı olan oyuncuların da bu platformlara geçiş yapması tavsiye ediliyor.


GTA 5 (PC - Single Player) inceleme



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rockstar'dan Ps3 ve X360'da Gta Oynayanlara Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement