Red Dead Redemption Xbox One Çıkış Tarihi - Son Dakika
Teknoloji

Red Dead Redemption Xbox One Çıkış Tarihi

Red Dead Redemption Xbox One Çıkış Tarihi

Red Dead Redemption Xbox One Çıkış Tarihi Geçtiğimiz Şubat ayında Xbox One için uyumlu hale getirilip bazı görselleri paylaşılan Red Dead Redemption daha sonra Microsoft tarafından kaldırılıp, bunun bir test amaçlı olduğu belirtilmişti.

08.07.2016 20:31

Red Dead Redemption Xbox One Çıkış Tarihi

Geçtiğimiz Şubat ayında Xbox One için uyumlu hale getirilip bazı görselleri paylaşılan Red Dead Redemption daha sonra Microsoft tarafından kaldırılıp, bunun bir test amaçlı olduğu belirtilmişti.

Red Dead Redemption, eski nesilin en çok sevilen oyunların başında yer alıyor. Bir çok oyuncu tarafından Remastered sürümü beklenen yapımdan bu tür bir atılım gelmemişti. En son yaşanan uyumluluk olayından sonra yeni nesile gelme iddiaları oldukça artan yapımdan beklenen müjdeli haber bugün geldi.

Sabah saatlerinden yapılan duyuruya göre Red Dead Redemption, Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.

red-dead-redemption-xbox-one-cikis-tarihi2 Red Dead Redemption Xbox One Çıkış Tarihi

Peki çıkış tarihi nedir?

Bu açıklamadan sonra çıkış tarihini merak eden kullanıcıları ise sevindirecek başka bir haber daha var. Red Dead Redemption, yarın yani 8 Temmuz 2016'da Xbox One için piyasaya sürülecek. 8 Temmuz itibari ile yapımı Xbox Live üzerinden satın alıp indirmeye başlayabileceksiniz.

Bunun yanı sıra Rockstar Games'in yaptığı açıklamaya göre; Xbox 360 için Red Dead Redemption, Red Dead Redemption: Undead Nightmare ve Red Dead Redemption: Game of the Year Edition'dan herhangi birine sahipseniz, o oyuna 8 Temmuz itibari ile Xbox One içinde sahip olabileceksiniz.

Red Dead Redemption Hakkında

Red Dead Redemption, Rockstar San Diego ile Rockstar North tarafından geliştirilip, Rockstar Games tarafından yayımlanan, üçüncü şahıs nişancı perspektifine sahip, açık uçlu aksiyon-macera türündeki Western video oyunu. Xbox 360 ve PlayStation 3 platformları için Kuzey Amerika'da 18 Mayıs 2010'da, geri kalan bölgelerde ise 21 Mayıs 2010'da yayımlandı. Oyunun konusu ise, 1911 yılının Vahşi Batı'sında, ABD ile Meksika sınırları civarında geçmektedir. Eski bir kanun kaçağı olan John Marston'ın ana karakter olarak yer aldığı oyunda; eşi ve çocukları devlet tarafından rehin alınan Marston'un, eski çete üyelerini yakalamak için verdiği mücadele konu edilmektedir.

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Red Dead Redemption Xbox One Çıkış Tarihi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement