Realme GT 5'in Kamera Özellikleri Açıklandı - Son Dakika
Teknoloji

Realme GT 5'in Kamera Özellikleri Açıklandı

Realme GT 5\'in Kamera Özellikleri Açıklandı

Realme yeni akıllı telefonu GT 5 için kamera detaylarını açıkladı. GT 5, OIS'li 50 Megapiksellik Sony IMX890 lens, 2 Megapiksellik makro kamera ve 8 Megapiksellik ultra geniş açılı kamera ile üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Ayrıca Wi-Fi 7 bağlantı desteği ve üç frekanslı GPS konumlandırma sistemi ile gelecek olan GT 5, yüksek performans sunacak.

28.08.2023 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Realme yeni akıllı telefonu GT 5 için yeni açıklamalarda bulundu. Yüksek özelliklere sahip Realme GT 5'in kamera detayları şirket tarafından açıklandı. İşte Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili Realme GT 5'in doğrulanan tüm özellikleri.

Realme, GT 5'in kamera özelliklerini açıkladı

Realme paylaştığı görsellerle GT 5 için bazı özellikleri doğrulamış oldu. Kamera tarafında ise yeni bilgiler var. Realme bugün GT 5'in OIS'li 50 Megapiksellik Sony IMX890 lens ile geleceğini doğruladı. Bu ana kameranın yanında 2 Megapiksellik bir makro kamerayı da taşıyacak olan GT 5, 8 Megapiksellik ultra geniş açılı kamerası ile üçlü kamera kurulumunu tamamlıyor. Ancak tasarımı dolayısıyla uzaktan iki kamerası varmış gibi duruyor.

Öte yandan GT 5'in Wi-Fi 7 bağlantı desteği ile birlikte geleceğini söyleyen Realme, gelişmiş üç frekanslı GPS konumlandırma sistemini de destekleyecek. Bu iki özellik sayesinde oyunlarda daha düşük gecikme hızları yakalayacak olan cihaz, harita uygulamasında daha doğru sonuçlar verecek.

Ön tarafta 6,7 inç büyüklüğünde OLED bir panel ile gelecek olan Realme GT 5, 144Hz yenileme hızı ve Full HD+ kalitesinde görüntüler sunacak. Gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak olan GT 5, 24 GB'a kadar LPDDR5x RAM bellek ile gücüne güç katacak.

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Realme 11x 5G tanıtıldı!

Tüm bu sistemin çalışmasını Android 13 tabanlı Realme UI 4.0 işletim sistemi ile sağlayacak olan cihaz, verilerin saklanabilmesi için 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama seçenekleri sunacak. Ayrıca ilginç bir şekilde pil tarafında da iki seçenek sunulduğunu da önceki yazılarımızda belirtmiştik.

Yapılan açıklamalarda Realme GT 5'in 4600 mAh ve 5240 mAh olmak üzere iki farklı pil seçeneği ile geleceğini duymuştuk. 4600 mAh'lik batarya için 240W hızlı şarj desteğini beraberinde getirecek olan GT 5, 5240 mAh'lik versiyonda 150W hızlı şarj desteği sunuyor.

Tüm detayları ve canlı görselleri ile 28 Ağustos'ta karşımıza çıkacak olan GT 5, fiyatını da o gün gözler önüne sürecek. Bakalım Realme GT 5 ne kadar fiyat etiketi ile satışa sunulacak? Sizce Realme GT 5 beklentileri karşılayacak mı? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Realme GT 5'in Kamera Özellikleri Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement