Rapor: Samsung Galaxy S7'nin Kasası Yüksek Dayanıklılığa Sahip Olacak - Son Dakika
Teknoloji

Rapor: Samsung Galaxy S7'nin Kasası Yüksek Dayanıklılığa Sahip Olacak

Rapor: Samsung Galaxy S7\'nin Kasası Yüksek Dayanıklılığa Sahip Olacak

Galaxy S7'nin dedikoduları şehir efsanelerine döndü.

20.10.2015 17:17
Hasan Uğur Nayır - -

iPhone 6s'in resmi olarak açıklanmasından çok kısa bir süre sonra Samsung'un da materyal konusunda bir takım değişikliklere gideceğine dair spekülasyonlar havada uçuştu. S7'de magnezyum alaşımlı bir kasa olacağı iddia ediliyor. Galaxy S6'da kullanılan alüminyuma göre daha mukavemetli.


Teknoloji şirketlerinin baş belası olan i Ice universe yeniden sahneye çıktı ve Galaxy S7'nin kasası hakkındaki ayrıntıları Weibo'da paylaştı.


Materyal değişikliği


i Ice universe'e göre S7 CNC'de işlenmiş metal blokla sarılı olmayacak. Kasa magnezyum alaşımı olacak. Yukarıda da belirttim gibi magnezyum alaşımı daha yüksek direnç sağlıyor. Raporda S7'nin S6'daki genel ilkelere sadık kalarak üretileceği de not edilmiş. Yani büyük ihtimalle arka kısmında cam olacak.


Tabii ki bu söylentileri doğrulamanın herhangi bir yolu yok, i Ice universe'in daha önce paylaştığı birçok bilgi doğru çıkmıştı. Sicili sağlam bir kaynak olsa da, Galaxy S7'nin çıkışına daha uzun bir zaman var ve Samsung farklı değişiklikler yapabilir. Sizin Samsung Galaxy S7'den beklentileriniz nedir? Sizce Samsung yeni telefonunda hangi özelliklere yer vermeli? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.





Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rapor: Samsung Galaxy S7'nin Kasası Yüksek Dayanıklılığa Sahip Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement