Rapor: İphone 7 Plus'ta Ram Miktarı Artacak - Son Dakika
Teknoloji

Rapor: İphone 7 Plus'ta Ram Miktarı Artacak

Rapor: İphone 7 Plus\'ta Ram Miktarı Artacak

Cupertino'lu şirketin sonraki adımları ne olacak?

04.11.2015 11:47
Hasan Uğur Nayır - -

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo yeni yayınladığı raporunda 4 inç'lik iPhone'dan bahsetmişti. Tüm bunlarla birlikte analistin Apple'la alakalı kehanetleri bitmiş değil. Gelelim yeni öngörülere.


Ünlü analiste ögre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus arasında RAM farkı olacak. Kuo, 4.7 inç'lik modelin 2 GB RAM'e, 5.5 inç'lik Plus modelinin ise 3 GB RAM'e sahip olacağını söyledi. Analist bu durumun Plus modelinin performans farkıdan ileri geleceğine inanıyor. Şimdi biraz tarihte geriye giderek, tedarik zinciri kaynaklarının eski raporlarına göz atalım. Bir süre önce yayınlanan bir iki raporda (Çin kaynaklı) yeni iPhone'larda RAM farkı olabileceği küçük bir dipnot olarak geçmişti. Yani ihtimaller arasında olan bir gelişme.


Ming-Chi Kuo sicili sağlam bir analist. Daha önce yaptığı bazı tahminler tutmuştu. Apple hakkında söyledikleri gerçekleşebilir. Siz bu duruma ne dersiniz? Sizce Kuo'nun raporunda ve iddialarda geçen 3 GB RAM gerçek olabilir mi? Sizin tahmininiz nedir? Düşüncelerinizi bizimle paylaşın.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rapor: İphone 7 Plus'ta Ram Miktarı Artacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement