Özel Haber: God Of War Ascension'da Kratos ve Gaia'yı Seslendirecek İsimler Belli Oldu! - Son Dakika
Teknoloji

Özel Haber: God Of War Ascension'da Kratos ve Gaia'yı Seslendirecek İsimler Belli Oldu!

Özel Haber: God Of War Ascension\'da Kratos ve Gaia\'yı Seslendirecek İsimler Belli Oldu!

İşte Kratos'a sesiyle hayat verecek isim.

18.01.2013 16:01

Mahmut Saral - - Sony Playstation 3'e özel olarak geliştirilen ve 2013'ün en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan God of War: Ascension, 15 Mart'ta satışa sunulacak. Daha önce de haberini verdiğimiz üzere oyunun Türkçe dublaj ve altyazı desteğiyle geleceği biliniyordu. Ancak seslendirme kadrosuna dair bir bilgi verilmemişti.

Sony Eurasia'nın önemli ismli Mustafa Yiğit ile gerçekleştirdiğimiz röportaj sonucunda, Kratos'u Türkçe seslendirecek sanatçının Zeki Atlı olduğunu duyuruyoruz sizlere. Birçok reklam ve film projesinde de yer alan Atlı, Kratos'a sesiyle hayat verecek. Seslendirme çalışmalarının bir kısmını dinleyen Mustafa Yiğit, Zeki Atlı'nın sesinin Kratos'a gayet uyumlu olduğunu belirtiyor.

İsterseniz, Gaia'yı da kimin seslendireceğini açıklayalım; Mehmet Ali Alabora'nın annesi Betül Arım! Arım, Uncharted 3'te de başarılı seslendirme performansıyla karşımıza çıkmıştı.

Bu arada, Zeki Atlı'nın sesini dinlemek için buraya tıklayın.

Daha fazla detayı, önümüzdeki günlerde yayınlayacağımız röportaj videomuzda bulabileceksiniz. Bizden ayrılmayın!

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Özel Haber: God Of War Ascension'da Kratos ve Gaia'yı Seslendirecek İsimler Belli Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement