Oppo A38 Teknik Özellikleri Sızdırıldı - Son Dakika
Teknoloji

Oppo A38 Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Oppo A38 Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Orta segment pazarında daha fazla kullanıcıya hitap etmek isteyen Oppo, yeni modeli için çalışmalarını tamamladı. Uygun fiyatlı olacağı tahmin edilen Oppo A38 teknik özellikleri sızdırıldı. İşte detaylar...

27.08.2023 17:11

Orta segment pazarında daha fazla kullanıcıya hitap etmek isteyen Oppo, yeni modeli için çalışmalarını tamamladı. Uygun fiyatlı olacağı tahmin edilen Oppo A38 teknik özellikleri sızdırıldı. İşte detaylar…

Oppo A38 teknik özellikleri ortaya çıktı

Yeni model, gücünü MediaTek tarafından üretilen Helio G80 işlemciden alacak. TSMC'nin 12nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 2 adet 2GHz Cortex-A75 ve 6 adet 1.8GHz Cortex-A55 çekirdek bulunuyor. Grafik arabirimi tarafında ise 950MHz saat hızında çalışan Mali-G52 MP2 mevcut.

Oppo A38 Teknik Özellikleri Sızdırıldı

6.56 inç HD Plus ekran ile kullanıcılara sunulacağı sızdırılan cihaz, 16.7 milyon renk desteğine sahip olacak. Cihazın 90Hz ekran tazeleme hızına sahip LCD panel ile geleceğini belirtelim.

vivo'dan vergisiz telefon açıklaması: İşte o cihazlar!

Oppo, yeni cihazında 4 GB RAM ve 128 GB depolamaya yer verecek. Bununla birlikte, kullanıcılar 1 TB'a kadar microSD kart kullanabilecek.

İkili kamera dizilimiyle tanıtılacak cihazda 50 Megapiksel f/1.8 ana kamera ve 2 Megapiksel f/2.4 makro kamera kullanılacak. Öz çekim kamerası için 5 Megapiksel f/2.2 lense yer verilecek.

Yeni model, Bluetooth 5.3 ve Wi-Fi 5 bağlantı teknolojileriyle kullanıcılara sunulacak. Cihazda 3.5mm kulaklık girişine de yer verileceğini belirtelim.

Cihaz, kutudan Android 13 tabanlı ColorOS 13 arayüzüyle çıkacak. Cihazın 159 euro fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği iddialar arasında yer alıyor. Ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor.

Siz yeni modelin özellikleri ve fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Oppo A38 Teknik Özellikleri Sızdırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement