Okulların Dijital Çağa Ayak Uydurmaları İçin Çare Adobe - Son Dakika
Teknoloji

Okulların Dijital Çağa Ayak Uydurmaları İçin Çare Adobe

Okulların Dijital Çağa Ayak Uydurmaları İçin Çare Adobe

Türkiye'nin dijital yaşam koçu Bilkom, Adobe Türkiye ile birlikte üniversiteler ve K12'ler için yaratıcılık dolu bir kampanyaya imza atıyor.

15.11.2013 12:15

Okullar için Web & Design Collection ve Video Collection yazılımlarında yüzde 60'a varan indirim sayesinde okullar; öğrencileri için tasarlıyor, görüntülüyor, üretiyor, yayınlıyor.

" Türkiye'nin Dijital Yaşam Koçu" sloganıyla ülkemizin her alandaki dijitalleşme sürecine destek veren çalışmalara, kampanyalara imza atan Bilkom; eğitim kurumlarının modern pazarlama ihtiyaçlarına cevap olmak amacıyla okul lisanslamalarında indirim sağlıyor.

31 Ocak 2014'e kadar sürecek kampanyada, tüm devlet ve özel okulların resmi web sitelerinden kurumsal tasarım ihtiyaçlarına ve video üretimlerine kadar yaratıcı çalışmalarını indirimli Adobe lisanslamaları sayesinde yapmalarını sağlamak amaçlanıyor.

Öğrencilerin ödev çalışmalarına destek olurken okulun kendi iletişim ihtiyaçlarını da yaratıcı bir şekilde çözecek bir kampanya!

Kampanyaya katılacak eğitim kurumlarına ait bilgisayarlara Photoshop, inDesign, Dreaweaver, Edge Animate gibi programları içeren Adobe Web & Design Collection ile Premiere Pro, After Effects, Flash Pro Media Encoder gibi programları içeren Video Collection yazılımları yüklenebilecek. Adobe'nin ilgili lisanslı yazılımları, hem öğrencilerin ödev çalışmalarına katkı sağlayacak hem de okulun kendi iletişim ihtiyaçlarını yaratıcı tekniklerle çözmesine yardımcı olacak.

K12 öğretim kurumları için yüzde 50 oranındaki indirim yapılırken, üniversiteler için Video Collection lisanslarında yüzde 60, Web & Design Collection lisanslarında yüzde 20 indirim sağlanacak. Ayrıca lisanslamalar, 2'nci yılında fiyat değişikliklerinden de korunacak.

Eğitim kurumları, makine başına lisanslama değerlerini hesaplatmak ve kampanyadan faydalanmak için destek@bilkom.com.tr e-posta adresi ya da 0216 454 01 01 numaralı Bilkom İletişim Merkezi'nden destek alabilecek. Kampanya ile ilgili diğer bilgilere, www.bilkom.com.tr adresinden ulaşılabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Okulların Dijital Çağa Ayak Uydurmaları İçin Çare Adobe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement