Okula Dönüyoruz - Son Dakika
Teknoloji

Okula Dönüyoruz

Okula Dönüyoruz

Kiminiz için ders zili çaldı. Kiminiz ise 16 Eylül’de yeni bir öğretim yılına başlayacak. Teknolojik cihazlar hem eğlence hem de derslere yardımcı olmak için yanınızda...

11.09.2013 00:30

Lenovo tabletle bilgisayarı ‘karış’tırdı


580 gram ağırlığı ve 1 cm inceliği ile seyahat sırasında eğlenceli bir tablet, çalışma saatleri içinde ise tam fonksiyonlu dizüstü PC’ye dönüşen Lenovo Miix ile iki cihaz kullanmaya gerek kalmayacak. ‘Quick flip’ olarak adlandırılan AccuType klavyesi sayesinde hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen Miix’te entegre Intel HD grafik çözümü ve 2 GB bellek var.


Ödevleri basmak artık daha kolay


Bir okul yılı daha başlarken HP, çocuğunuzun yaratıcı tasarımlarını, ödevlerini, ders notlarını, zaman çizelgelerini ve fotoğraflarını evde basabilmesi için InkAdvantage serisi yazıcılarını sunuyor. Düşük maliyetli mürekkepler sayesinde aynı maliyete 2 kata kadar daha fazla sayfa yazdırabiliyorsunuz. Mobil yazdırma seçeneklerini kullanarak profesyonel kalitede fotoğraflar, çift taraflı belgeleri dilediğiniz yerden kolaylıkla yazdırabilen HP DeskjetInk Advantage 2515 All-in-One’ın satış fiyatı 119 TL. HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One’ın satış fiyatı 250 TL.


Logitech’ten Ultrathin Touch Mouse


Logitech, alüminyum gövdeli, ince ve modern tasarımlı ultra taşınabilir touch mouse’unu tanıttı. Logitech Easy-Switch teknolojisi ile kablosuz olarak tabletinize, dizüstü ve masaüstü tabletinize aynı anda bağlanan mouse, 1 dakikalık şarj ile 1 saat çalışıyor.


ASUS VivoBook ile ders yapmak çok keyifli


Okulların açılmasının yaklaştığı şu günlerde, ASUS VivoBook serisi tam çocuğunuza göre. Hızlı, sağlam ve kullanışlı bu dokunmatik dizüstü bilgisayar serisi, portatifliğiyle çok kullanışlı. Seride yer alan S200, S300 ve S400 modelleri, öğrencilerin ders çalışırken ihtiyaç duydukları hızlı, sorunsuz, uzun ömürlü ve dayanıklı kullanım sunuyor. VivoBook serisi modeller, 3 yıl ücretsiz olacak şekilde 32GB ASUS WebStorage içeriyor.


Samsung’dan hediyeli TV


Samsung Electronics, 29 Eylül’e kadar sürecek kampanya kapsamındaki Smart TV modellerini tercih eden kullanıcılara, 8 inçlik GalaxyTab 3 ya da GalaxyFame kazandırıyor. GalaxyTab3, kullanıcıların saatlerce elde tutabilme, hareket halindeyken okuma ve eğlenme için ceplerinde veya küçük bir çantada taşıyabilmelerini mümkün kılıyor. 8 inçlik GalaxyTab 3, e-kitap okumak için de ideal.


Rengarenk Nokia Asha 501’ler 355 TL


Asha Platformu’ndaki yeni nesil bir akıllı telefon serisinin ilki olan Nokia Asha 501 kullanıcılarla buluştu. Nokia Asha 501 hem tasarımı hem de uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Kompakt, kullanımı kolay Nokia Asha 501, 98 gram ağırlığıyla tam bir portatiflik sağlıyor. Hızlı Erişim, kullanıcıların doğrudan bildirimde bulunmasına imkan tanıyarak, sosyal entegrasyonu destekliyor. Nokia Asha 501’in fiyatı 355 TL.


Bilkom’un sürprizi var


Okulların açılmasına sayılı günler kala, Apple Distribütörü Bilkom’dan bir sürpriz teknoloji severleri bekliyor. Kampanyaya katılan Bilkom iş ortağı yetkili Apple satış noktalarından, 1-30 Eylül arasında yapılacak 2 bin TL ve üzeri alışverişlerde, 200 TL değerinde World puan hediye, 11 ay vade farksız alışveriş imkanı.

Kaynak: Star

Son Dakika Teknoloji Okula Dönüyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement