Nba 2k17 Android ve İos İçin Çıktı ! - Son Dakika
Teknoloji

Nba 2k17 Android ve İos İçin Çıktı !

Nba 2k17 Android ve İos İçin Çıktı !

Mobil kullanıcıların uzun süredir beklediği, ilk başta konsollar ve PC tarafına çıkan NBA 2K17 artık iOS ve Android kullanıcılarına sunulmuş durumda.

24.09.2016 20:59

Mobil kullanıcıların uzun süredir beklediği, ilk başta konsollar ve PC tarafına çıkan NBA 2K17 artık iOS ve Android kullanıcılarına sunulmuş durumda. Oyun özellikle grafikleri ve oynanış olarak etkileyiciliği ile dikkat çekiyor.

NBA 2K17, 2K firması tarafından geliştirilen bir oyun. Geçtiğimiz günlerde PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve PC tarafında çıkmıştı. Şuanda ise nihayet mobil sürümü çıkmış durumda ve Apple Appstore ile Google Play Store'da yerini almış durumda.

Güncel kadrolar ile geliştirilmiş grafikler ile beraber mobil kullanıcıların hizmetine sunulmuş durumda NBA 2K17 . Basketbol tarafındaki en popüler oyun olan 2K17'de en çok dikkat çeken yenilenmiş oynanış mekanikleri diyebiliriz. Oyun kolları veya dokunmatik ekranda istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

Benim Kariyerim modu da geliştirildi. Tatil günü simülasyonu, geliştirilmiş rozet sistemi ile beraber oyuncu ekipmanları oyuna eklenmiş durumda.

NBA 2K17 Android için 23,99TL, iOS için 20.99TL olarak satışa çıkmış durumda.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Nba 2k17 Android ve İos İçin Çıktı ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement