Microsoft, Windows 9 İçin Davetiye Gönderimine Başladı - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft, Windows 9 İçin Davetiye Gönderimine Başladı

Microsoft, Windows 9 İçin Davetiye Gönderimine Başladı

Yeni işletim sistemi yola çıkıyor.

16.09.2014 10:43
Mahmut Saral - -

Microsoft'un sıradaki işletim sistemi Windows 9 için davetiye gönderimlerine başlandı. Daha önce gelen bilgilerde, Windows 9'un 30 Eylül itibarıyla tanıtılacağı ve ön izleme sürümünün görücüye çıkarılacağından bahsediliyordu. Yeni gelen bilgiler de bunları doğrular nitelikte.


Windows 7'nin başarısıyla Windows Vista'yı unutturan Microsoft, Windows 8 ile de masaüstüne yeni bir bakış açısı ve dokunmatik panel özellikleri ekleyerek mobil cihazlarla benzer bir işleyiş düşünmüştü. Ancak bunu sevenler olduğu kadar tepki gösterenler de oldu. Beklentiler, Windows 9'un daha kullanışlı ve performanslı bir işletim sistemi olması yönünde.


Microsoft, San Francisco'da düzenlenecek etkinlik için göndermeye başladığı davetiyelerde 30 Eylül'ü işaret ediyor ve diyor ki: "Sıradaki Windows'ta nelerin olduğunu duymak için bize katılın." Toplantıda Joe Belfiore ve Terry Myerson gibi Microsoft'un önde gelen isimleri de olacak ve yeni işletim sisteminden bahsedilirken bir yandan da bir ön gösterim gerçekleştirilecek.


Daha önce gelen kesin olmayan bilgilerde, Microsoft'un Windows 9 sayesinde masaüstü bilgisayarlar ile tablet ve akıllı telefon gibi mobil cihazları tek platform altında toplayacağından söz ediliyordu.


Windows 9'un 2015'in İlkbahar dönemi itibarıyla tam sürüm olarak kullanıcılara sunulması gündemde. Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.


Windows 9'un Başlat Menü'sü böyle çalışacak!


Windows 9'un Bildirim Merkezi'ni gösteren video sızdı



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Microsoft, Windows 9 İçin Davetiye Gönderimine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement