Michael Fassbender Bir Uyarlama Filminde - Son Dakika
Teknoloji

Michael Fassbender Bir Uyarlama Filminde

Michael Fassbender Bir Uyarlama Filminde

Norveçli polisiye romanı yazarı Jo Nesbo geçtiğimiz günlerde yayımladığı The Snowman adlı kitabıyla oldukça geniş bir okuyucu kitlesine ulaştı.

26.09.2015 13:01

michael_fassbender_turkishplayer

Norveçli polisiye romanı yazarı Jo Nesbo geçtiğimiz günlerde yayımladığı The Snowman adlı kitabıyla oldukça geniş bir okuyucu kitlesine ulaştı. Öyle ki birçok yapımcı bu kitabı beyazperdeye uyarlamak istedi. Her ne kadar son zamanlarda bu uyarlama film projesi için kulağımıza çeşitli şeyler gelse de kesin olarak elimize ulaşan son haberlere göre The Snowman uyarlamasının başrolünde Michael Fassbender yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Tomas Alfredson üstlenecek.

Bildiğiniz üzere Tomas Alfredson daha önceden de Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy gibi ses getiren filmlerde yönetmen koltuğuna oturmuştu. Universal Pictures, Working Title'ın yapımını üstlendiği film genel olarak konusu Norveçli dedektif Harry Hole'un Oslo şehrinde suçları çözmesini konu alıyor diyebiliriz.

Michael Fassbender son zamanlarda pek çok film projesinde yer alıyor. Bunlardan temel olarak birkaçı Steve Jobs, Macbeth, Trespass Against Us, The Light Between Oceans ve bunların yanı sıra X-Men: Apocalypse, Assassin's Creed ve Prometheus 2 gibi büyük bütçeli filmler. Bakalım bu yoğun temponun yanı sıra Fassbender'ın The Snowman adlı projesi nasıl bir doğrultuda ilerleyecek.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Michael Fassbender Bir Uyarlama Filminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement