Mgs 5 The Phantom Pain Hayranları İş Başında - Son Dakika
Teknoloji

Mgs 5 The Phantom Pain Hayranları İş Başında

Mgs 5 The Phantom Pain Hayranları İş Başında

Sadece 3 gün sonra serinin hayranlarıyla buluşacak olan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'den enteresan bir haber ile karşınızdayız. Bildiğiniz gibi Konami ve Kojima'nın yaşadığı problemler ve Kojima'nın Konami ile yollarını ayırmasından sonra yapımın kutu tasarımlarından "A Hideo Kojima Game" ibaresi silinmişti.

28.08.2015 14:01

Metal-Gear-Solid-Phantom-Pain_thumb800

Sadece 3 gün sonra serinin hayranlarıyla buluşacak olan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'den enteresan bir haber ile karşınızdayız.

Bildiğiniz gibi Konami ve Kojima'nın yaşadığı problemler ve Kojima'nın Konami ile yollarını ayırmasından sonra yapımın kutu tasarımlarından "A Hideo Kojima Game" ibaresi silinmişti. Daha sonra tekrar eklenen ve ardından yine kaldırılan isim, iyice çocuk oyuncağına döndü. Çıkış sürümünde ise Hideo Kojima adı bulunmayan yapımın şuan ki görseline aşağıdan (sağdaki) ulaşabilirsiniz.

Fakat serinin hayranlarından bir tanesi bu durumdan oldukça rahatsız olmuş olacak ki serinin Baş Çizer'i Yoji Shinkawa tarafından hazırlanmış görseli, kapak tasarımı haline getirmiş. Mükemmel çizimi, oldukça kaliteli bir şekilde kapak tasarımı haline getiren kullanıcı, gerçekten güzel bir iş başarmış. Resimlerin boyutu oldukça yüksek olduğu için, görselleri platformlara göre aşağıdaki linklerden inceleyip indirebilirsiniz ve böylelikle Kojima efsanesinin adını MGS V: The Phantom Pain kapağında kullanabilirsiniz.

MGS V: The Phantom Pain'in çıkış tarihi, PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için 1 Eylül olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Mgs 5 The Phantom Pain Hayranları İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement